Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 16.01.2022

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 63

Biletul de sambata a fost castigator, asa ca primim o bine meritata gura de aer. Trebuie sa ramanem concentrati si sa continuam seria de WIN, deoarece nu am mers prea bine pana in acest moment si avem nevoie de bilete castigatoare pentru a termina luna pe plus.

ban pe ban cu ion dan

Schalke – Kiel

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Schalke 04 si Holsten Kiel, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Germania: Bundesliga 2.

Schalke are ca obiect clar promovarea la finalu sezonului, dar pana in acest moment nu au aratat ca sunt pe deplin capabili sa o obtina. Dupa primele 18 etape sunt pe locul 5, dar cu o victorie astazi ar putea urca pana pe locul 3, loc ce permite participarea la barajul de promovare. Vor avea o lupta foarte stransa, deoarece sunt cel putin 6 echipe ce au intentii clare de promovare. Astazi nu au voie sa faca vrun pas gresit, mai ales ca au in fata un adversar acceptabil.

De cealalta parte, Kiel este mai aproape de retrogradare decat de promovare. In acest moment au doar 21 de puncte stranse, fiind la doar 4 puncte peste linia rosie a clasamentului. Au una din cele mai slabe aparari din campionat, iar acest lucru ma astept sa se vada si in meciul de astazi. Pe teren strain au o rata foarte mica de victorii, chiar daca reusesc aproape meci de meci sa marcheze. Mergem pe varianta Schalke castiga minim o repriza, cota fiind una foarte buna !

Eupen – Cercle Brugge

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Eupen si Cercle Brugge, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Belgia: Jupiler Pro League !

Eupen este echipa gazda in aceasta dupa-amiaza, dar chiar si asa, pleaca cu sansa a doua la victorie si la obtinerea celor trei puncte. Au 25 de puncte acumulate dupa primele 21 de etape si se afla pe locul 12, la egalitate de puncte cu adversara de astazi. Sanse la Play Off nu cred ca au, chiar daca ar castiga astazi, in fata lor fiind mai multe echipe ce arata si joaca un fotbal superior lor. Chiar si asa, ma astept ca astazi sa ne ofere un fotbal placut si cred ca vor marca cel putin un gol.

De cealalta parte, Cercle Brugge are tot 25 de puncte si datorita golaverajului mai bun, este cu un loc mai sus decat Eupen. In deplasare nu au reusit ei sa faca prea mare lucru pana acum, dar mai de fiecare data au reusit sa marcheze si sa puna probleme serioase echipelor gazda. Pe acest lucru ma bazez si eu astazi si le ofer sanse bune sa marcheze un gol pentru a face meciul mai interesant. Mergem la doua capete la acest meci si aleg varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 16.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!

Leave a Comment: