Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 16.03.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Bifam inca o #cota2 castigatoare si ne marim profitul de la o zi la alta ! Ambele pronosticuri au iesit inca de la pauza si nu am avut nici o emotie in privinta acestui bilet. Sarbii au avut un avantaj linistitor inca din primele 45 de minute, in timp ce FC Arges si-a facut treaba destul de repede si ne-au bagat banii in buzunare. Speram la aceeasi soarta si astazi, deoarece mergem din nou pe goluri !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Bournemouth – Swansea

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Bournemouth si Swansea, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 37 din Anglia: Championship !

Ne asteptam la un meci foarte echilibrat, dar spectaculos in acelasi timp ! Ambele formatii se lupta la promovare in acest sezon, asa ca cele trei puncte puse in joc astazi sunt foarte importante. Bournemouth alearga sa prinda un loc de Play Off, in acest moment fiind pe pozitia a 7-a, la 5 puncte de locurile ce intra in lupta finala pentru Premier League. Acestia au un atac foarte bine pus la punct si poate de aceea primesc si prima sansa la victorie in aceasta seara.

De cealalta parte, Swansea este pe locul 3, la egalitate de puncte cu Watford, marea rivala pentru pozitia a 2-a din clasament. Oaspetii de astazi ar avea mare nevoie de o victorie in aceasta seara pentru a tine pasul pentru locul 2, dar vor avea o misiune foarte grea. Bournemouth este o echipa ce puncteaza des pe teren propriu si de aceea vom merge pe varianta cu goluri. Cei de la Superbet ne ofera un pronostic interesant, iar cota pentru acest meci este una foarte buna !

Rotherham – Watford

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Rotherham si Watford, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 37 din Anglia: Championship !

Daca ne uitam doar pe clasament, am zice ca Watford va avea un meci foarte usor si ca isi vor obtine cele trei puncte puse in joc printr-o maniera clara de dominare. Acesta este un punct de vedere gresit, deoarece Rotherham are mare nevoie de puncte si acestia pun mare accent pe partidele de acasa. In acest moment sunt pe loc de retrogradare, iar finalul de sezon vine cu pasi repezi. Un rezultat de egalitate in aceasta seara ar fi un rezultat pozitiv pentru ei si cu siguranta vor trage din toate puterile.

De cealalta parte, Watford trage la o promovare directa, dar sunt umar la umar cu Swansea. Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, dar Swansea are si un meci mai putin disputat. Pentru Watford orice rezultat inafara de victorie cu Rotherham ar fi un mare minus, asa ca trebuie sa ii vedem in atac. Este un meci cu miza pentru ambele formati, asa ca trebuie sa ne asteptam la goluri, iar cota pentru minim doua reusite este una foarte buna !

PONTURI PARIURI AZI: 16.03.2021

Pariază aici cu bonus 500 LEI!

Leave a Comment: