Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 16.06.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Meciul dintre Franta si Germania ne-a dezamagit, atat la numarul de goluri, cat si la numarul de suturi pe poarta. Un meci ce se anunta extrem de interesant s-a terminat doar cu 2 suturi pe spatiul portii. Avem nevoie de o a doua jumatate a lunii exceptionala pentru a ne reveni, dar am demonstrat de atatea ori ca se poate !

ban pe ban cu ion dan

Italia – Elvetia

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Italia si Elvetia, meci ce conteaza pentru a doua etapa din grupa A de la EURO 2020 !

Italia a inceput in forta acest Campionat European si au reusit sa castige cu scorul de 3:0 in prima etapa in fata Turciei. Echipa a aratat extrem de bine si din punctul meu de vedere are toate sansele sa ajunga pana in faza finala a competitiei. Ofensiva este una foarte puternica si pot marca in orice moment. O victorie astazi le-ar asigura participarea in urmatoarea faza a competitiei, asa ca ma astept ca Italia sa evolueze la acelasi nivel ca in prima etapa.

De cealalta parte, Elvetia a avut ghinion in prima etapa, atunci cand au remizat 1:1 cu Tara Galilor. Nu au jucat rau, dar au avut un gol anulat de VAR in minutele finale ale partidei. Nivelul fotbalului a fost unul scazut, daca ar fi sa comparam meciul Italiei, dar s-au descurcat decent. Astazi au in fata testul suprem, dar si cu o infrangere in aceasta seara, nu ar pierde 100% calificarea. Mergem pe minim doua goluri marcate de Italia, iar cota este foarte buna !

Turcia – Tara Galilor

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida vedeta dintre Turcia si Tara Galilor, meci ce conteaza pentru a doua etapa din grupa A de la EURO 2020 !

Turcia a dezamagit complet in prima etapa, atunci cand au pierdut cu scor de neprezentare in fata Italiei. Pe langa acest lucru, turcii nu au reusit sa traga niciun sut pe spatiul portii. Orice rezultat inafara de victorie in aceasta seara le-ar diminua serios sansele de calificare. Conteaza foarte mult si rezultatul din partida a doua din grupa, dar in acest moment Turcia este la mana ei. Au nevoie de victorie astazi, iar adversarul nu mai este Italia.

De cealalta parte, Tara Galilor nu a rupt gura targului in prima etapa. Au avut ceva noroc ca au reusit sa o egaleze pe Elvetia, iar in minutele de final au fost salvati si de VAR. Bale este clar cel mai important si valoros jucator din lotul galezilor, dar este destul de izolat in ofensiva. Mizez pe minim un gol al turcilor, iar cota este una decenta !

Ponturi Pariuri : 16.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: