Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 16.10.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33%
Castigate: 1/3
Unitati: -87

Inca nu avem rezultatele finale de la partidele de vineri seara, dar speram la un rezultat pozitiv. Biletul de joi a iesit fara probleme si speram sa continuam forma foarte buna in care ne aflam. Avem un weekend plin si sper ca ne vom descurca asa cum trebuie !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Real Sociedad – Mallorca

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Real Sociedad si Mallorca, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Spania: LaLiga !

Real Sociedad are un start de sezon foarte bun si cred ca in acest an vor avea sansa lor ! Dupa primele 8 etape sunt pe locul 3, cu 17 puncte acumulate. Sunt la egalitate de puncte cu locurile 1 si 2, respectiv Real Madrid si Atletico Madrid. Ma astept sa isi continue forma buna, deoarece au un lot interesant, antrenor foarte bun si un joc stabil. Astazi au un meci relativ usor pe teren propriu, iar orice rezultat inafara de victorie ar reprezenta o mare surpriza.

De cealalta parte, Mallorca este pe locul 12 in acest moment, cu 11 puncte stranse in 8 etape. Au reusit sa marcheze doar 7 goluri si au primit numai putin de 12, aratand inca o data ca este o echipa firava, atat ca lot cat si ca rezultate. Nu vad cum in aceasta seara vor putea obtine punct/puncte cu Real Sociedad, calitatea si valoarea fiind cu mult peste la Sociedad.

Monchengladbach – Stuttgart

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Borussia Monchengladbach si Stuttgart, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Germania: Bundesliga !

Borussia nu a inceput prea bine acest sezon si au nevoie de puncte serioase pentru a-si reveni. In acest moment sunt doar pe locul 10, cu 10 puncte castigate in 7 etape. Sunt doar 6 puncte distanta pana la liderul Bayern Munchen, dar sunt si foarte multe echipe ce se afla in fata. Astazi au ca obiectiv clar victoria si au o sansa foarte mare de a realiza acest lucru. Evolueaza pe teren propriu si o intalnesc pe Stuttgart intr-un moment foarte dificil.

De cealalta parte, Stuttgart nu este pregatita pentru acest meci. Dupa ce ca aveau destule accidentari in lot, echipa a fost lovita si de covid. Matarazzo nu se poate baza pe numai putin de 12 jucatori pentru acest meci, iar pe lista sunt si titulari importanti. Nu stiu ce prim 11 poate alinia la ora meciului antrenorul din SUA, dar cu siguranta vom vedea un Stuttgart mult mai slab decat cel obisnuit. Merg pe varianta 1 solist, deoarece ma bazez pe lipsa de jucatori din tabara oaspetilor si pe faptul ca Borussia are nevoie de puncte !

Ponturi Pariuri 16.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: