Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 16.11.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 67%
Castigate: 4/6
Unitati: 209

Așteptăm rezultate finale de luni și speram sa începem săptămâna cu dreptul. Nu stam degeaba pana atunci și ne pregătim pentru ziua de marți, ultima ce ne oferă meciuri de la calificările pentru Cupa Mondiala !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Muntenegru – Turcia

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Muntenegru și Turcia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din Grupa G de la Cupa Mondiala !

Muntenegru nu mai are nici o șansa la calificare, dar ne-a arătat acum câteva seri ca joaca la capacitate maxima și este pusă pe surprize. Au avut meci cu Olanda, echipa ce era pe primul loc in Clasament și cu o victorie in fata lor și-ar fi asigurat primul loc in grupa. Olandezii au condus cu 0:2 pana in ultimele 10 minute ale meciului, moment in care Muntenegru s-a trezit la realitate și cu o forța incredibila au reușit sa egaleze.

De cealaltă parte, Turcia are o șansa imensa sa ajungă la baraj sau cine știe, poate chiar direct la Cupa Mondiala. Ultima etapa a fost un adevărat cadou pentru ei: Norvegia 0:0 acasă cu Letonia și Olanda 2:2 cu Muntenegru. Nu cred ca Turcia se aștepta la o asemenea oportunitate, iar in aceasta seara sunt la mâna lor. O victorie in aceasta seara le asigura locul la baraj și de ce nu, poate chiar și de pe primul loc. Noi mergem pe varianta total goluri 2-5, cota fiind una foarte buna !

Olanda – Norvegia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Olanda și Norvegia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 10 din grupa G de la Cupa Mondiala !

Olanda s-a complicat in ultima etapa și au amânat calificarea pentru meciul de pe teren propriu. Nu îmi explic ce s-a întâmplat cu echipa in acee 4 minute in care a încasat doua goluri de la Muntenegru, dar sunt aproape sigur ca astăzi nu se va mai întâmpla acest lucru. Olanda este de departe cea mai puternica echipa din aceasta grupa și nu văd cum ar putea sa piardă primul loc și calificarea directa. Sunt la mâna lor, trebuie doar sa castige in aceasta seara in fata propriilor fani.

De cealaltă parte, Norvegia și-a bătut joc, la fel ca România, de șansa ei. Acum câteva zile au avut un meci ușor, pe teren propriu cu Letonia și nu au fost in stare sa marchează. Cu acest rezultat au picat pe locul 3 in grupa și astăzi sunt obligați sa castige pentru a merge mai departe. Șansele lor sunt aproape 0 din punctul meu de vedere, deoarece Norvegia fără Haaland este aproape 0. Merg cu toată încrederea pe varianta 1 solist și ma aștept ca Olanda sa facă un meci solid !

Ponturi Pariuri 16.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: