Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 17.01.2022

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Unitati: 63

Am terminat saptamana cu stangul si pot spune ca am fost foarte departe de a prinde inca un verde. Trecem din nou pe minus cu balanta si trebuie sa prindem o perioada cat mai buna pentru a ne indeparta de zona rosie si de a face un profit linistitor pentru finalul de luna. Astazi nu avem o oferta foarte bogata, dar trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem !

ban pe ban cu ion dan

Fiorentina – Genoa

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Fiorentina si Genoa, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Italia: Serie A !

Fiorentina nu a mai reusit sa castige de trei etape in Serie A, asa ca s-au indepartat de locurile de Europa. Vin dupa doua rezultate de egalitate cu Sassuolo si Verona si o infrangere categorica, scor 4:0 cu Torino. Au nevoie de toate cele trei puncte ca de aer si in functie de scorul pe care il vor inregistra in aceasta seara, pot urca pana pe locul 6, depasind pe Lazio si Roma. Vlahovic da semne de revenire, dupa ce in meciul de Cupa cu Napoli a reusit sa deschida scorul si este pregatit 100% pentru duelul din aceasta seara.

De cealalta parte, Genoa este la pamant in acest sezon si se claseaza doar pe pozitia a 19-a, penultima in clasament. Sunt la 6 puncte de ultimul loc ce se salveaza, dar la ce fotbal au aratat pana in acest moment, sanse sa se salveze la final de sezon sunt destul de mici. Pentru meciul din aceasta seara au si cateva absente importante, precum Behrami, Bianchi, Cambiaso sau Hernani. Mizez pe forta Fiorentinei din atac si merg pe varianta gazdele marcheaza minim doua goluri !

Bologna – Napoli

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bologna si Napoli, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Italia: Serie A !

Bologna este in acest moment la mijlocul clasamentului, mai exact pe locul 13, la o diferenta linistitoare de retrogradare si fara sanse la Europa. Din punctul meu de vedere aici ii este locul acestei formatii. Pentru meciul din aceast seara au probleme serioase de lot: mey, Bartha, Medel, Santander, Urbanski si Vignato sunt bolnavi, in timp ce Barrow, Mbaye sunt chemati la Cupa Africii. Chiar nu stiu ce prim 11 pot alinia la ora partidei, dar cu siguranta Bologna este decimata.

De cealalta parte, Napoli nu are voie sa faca vrun pas gresit, mai ales ca evolueaza in fata unui adversar chinuit de absente si in plus, Juventus de apropie si ii ameninta cu locul de Champions League. In acest moment sunt pe locul 3, dar daca Atalanta se va impune cu Inter si ei nu vor castiga in aceasta seara, Juventus este la doua sau trei puncte in spatele lor. Au sansa perfecta de a-si adauga inca trei puncte in clasament si nu cred ca vor ezita sa o faca. Mergem pe varianta safe, Napoli castiga minim o repriza !

Ponturi Pariuri: 17.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!

Leave a Comment: