Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 17.03.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 44.4%
Castigate: 8/18
Unitati: -118

Luna Martie este una foarte buna pentru noi și mergem in stilul in care v-am obișnuit. Câștig peste câștig se mărește banca, iar profitul devine unul din ce in ce mai frumos. Speram sa continuam treaba buna și astăzi pentru a obține încă un bilet câștigător.

ban pe ban cu ion dan alexandru

Chelsea – Atletico Madrid (ora 22:00)

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Chelsea și Atletico Madrid, meci ce contează pentru returul optimilor de finala din UEFA Champions League!

Chelsea pleacă cu prima șansa la accederea in următorul tur, gratie rezultatului pozitiv de la București. Giroud a reușit un super gol in meciul tur și semnează și singura reușită din primul meci. Londonezii trec printr-o perioada foarte buna, iar venirea lui Tuchel este de bun augur. Aceștia au un avantaj fragil și știu și ei destul de bine acest lucru, așa ca ma aștept sa ii văd cu garda sus și in aceasta seara.

De cealaltă parte, Atletico Madrid nu este in cea mai buna forma, dar pentru moment nu este totul pierdut. Au un dezavantaj de un singur gol, așa ca o posibila calificare este încă ceva plauzibil, iar in campionat rămân pe primul loc, chiar dacă avantajul de puncte fata de Barca și Real a scăzut. Am mare încredere in experiența și calitatile lui Suarez, iar Joao Felix poate străluci oricând.

Nu pot sa nu joc cota pentru gol marcat Atletico, aceasta fiind una enorm de mare!

Sevilla – Elche (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Sevilla și Elche, meci ce contează pentru etapa cu numărul 2 din Spania: LaLiga!

Da, am specificat bine numărul etapei și nici nu ne-am întors in trecut. Este o restanta ce trebuia sa aibă loc acum ceva timp și me vom bucura de ea in aceasta seara.

Sevilla pleacă din postura de favorita la câștigarea ceor trei puncte și chiar ma aștept sa se întâmple acest lucru. Gazdele de astăzi au reușit sa se îndepărteze de Real Sociedad in weekend, profitând de înfrângerea acestora de la Granada. Chiar și așa, sunt doar 6 puncte diferența, așa ca Sevilla nu are voie sa greșească in aceasta seara.

Elche este un adversar modest și in mod normal nu ar trebui sa le pună probleme. Aceștia sunt situați pe locul 17 in Clasament, la doar un punct peste linia roșie a campionatului. Sunt foarte aproape de retrogradare, iar punctele sunt importante pentru ei, dar nu văd ce ar putea sa obțină in aceasta seara.

Merg cu toată încrederea pe victorie Sevilla și sper doar sa nu avem o mare surpriza in aceasta seara.

PONTURI PARIURI AZI: 17.03.2021

Ban Pe Ban 17032021

Leave a Comment: