Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 17.06.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Turcia ne-a dezamăgit ieri și a mai adus un bilet necâștigător la arhiva. Suntem intr-o situație in care nu am mai fost pana acum, minusul la statistica fiind unul foarte mare. Avem nevoie de cel puțin 9 bilete consecutiv câștigătoare, dar am mai arătat ca putem ajunge și la 12 consecutive. Am mare încredere in biletul de astăzi și eu unul voi forța pe el.

ban pe ban cu ion dan

Ucraina – Macedonia de Nord

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ucraina și Macedonia de Nord, meci ce contează pentru etapa a doua din grupa C de la EURO 2020 !

Ucraina a uimit pe toată lumea in prima etapa, chiar dacă au pierdut in fata Olandei. Au reușit sa revină de la 2:0 și au pierdut pe final din cauza unei greșeli a portarului. Din punctul meu de vedere Ucraina este peste Austria și nu m-ar mira dacă vor termina pe locul 2 in aceasta grupa. Ucrainienii au arătat un fotbal spectaculos in primul meci de la acest EURO și nu cred ca vor schimba stilul de joc.

De cealaltă parte, Macedonia de Nord a fost învinsă in prima etapa de către Austria, scor 3:1, chiar pe Național Arena. A fost un rezultat așteptat, dar am rămas uimit felul in care cei de la Macedonia au luptat. Au arătat ca nu au nimic de pierdut, iar meciul acesta este unul decisiv pentru ei. Pandev este clar diamantul echipei și dispune de o experiența colosala in fotbal. Dacă se vor baricada in propria jumătate de teren, vor fi victime sigure. Ma aștept sa vedem goluri in acest meci, iar cota pentru minim doua goluri este foarte buna !

Danemarca – Belgia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Danemarca și Belgia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 2 din grupa B de la EURO 2020 !

Situația pentru Danemarca este una foarte complicata in aceasta grupa. După tragedia cu Eriksen din minutul 44 de la meciul cu Finlanda, totul s-a prăbușit pentru danezi. Au pierdut in prima etapa in fata Finlandei, iar ieri Rusia a câștigat cu Finlanda. Toate cele trei echipe au deja câte 3 puncte obținute, iar Danemarca are astăzi un meci extrem de greu. Cred ca danezii au pierdut calificarea încă din primul meci, mai ales ca toată echipa este cu moralul la pământ.

De cealaltă parte, Belgia a avut un start de competiție perfect. A bătut Rusia cu scorul de 3:0, iar jocul prestat de către aceștia a fost unul aproape perfect. Lukaku este in forma maxima și reprezinta prima Amenințare pentru poarta danezilor. De Bruyne va reveni și el in primul 11 al belgienilor, așa ca oaspeții de astăzi sunt clar Favoriți la victorie. Mergem pe varianta Belgia câștiga minim o repriza, iar cota este una mai mult decât buna !

Ponturi Pariuri : 17.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: