Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 17.07.2021

ban pe ban cu ion dan

Astana si BATE Borisov si-au facut foarte bine treaba ieri, asa ca biletul nostru a fost castigator ! Avem nevoie de un final de luna cat mai bun pentru a obtine profitul dorit, asa ca trebuie sa ne punem la treaba si sa avem nervii tari !

ban pe ban cu ion dan

Univ. Craiova – FC Arges

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si FC Arges, meci ce conteaza pentru prima etapa din noul sezon Liga 1 !

Oltenii au debutat in noul sezon cu un trofeu, datorita loviturilor de departajare din finala Super Cupei cu CFR Cluj. Moralul este unul ridicat pentru acestia si asteapta cu nerabdare si primul meci din campionat, apoi si din Europa. Cu siguranta Craiova va fi din nou o candidata serioasa la titlu, iar dorinta de victorie ar trebui sa fie si mai mare, deoarece in prima liga a aparut si echipa lui Mititelu.

De cealalta parte, FC Arges a incheiat un prim sezon de prima liga foarte bun, iar obiectivul acestora pentru noul sezon este un loc de Play Off. Au foarte mult de muncit, dar daca isi vor calibra bine efortul, au sanse serioase la top6. Astazi este primul meci pentru ambele formatii, asa ca multe de spus nu ar fi, dar eu ma astept sa vedem si ceva goluri !

Start – Raufoss

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Start si Raufoss, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Norvegia: Obos-Ligaen !

Ma astept sa vedem un meci foarte interesant si spectaculos in acelasi timp. Start este ocupanta locului 11 pentru moment, dar o victorie astazi o poate urca pana pe locul 6, cel putin o perioada de timp. Este un campionat foarte strans, iar lucrurile se schimba serios de la etapa la etapa. Gazdele de astazi sunt o echipa foarte deschisa, ce marcheaza mult, dar care si primeste foarte multe goluri.

De cealalta parte, Raufoss are cu un punct peste adversara de astazi si este pe locul 8. 22 de goluri marcate si 20 primite in 11 etape, ne arata clar faptul ca Raufoss joaca la spectacol. De cate ori s-au intalnit cele doua echipe s-au marcat foarte multe goluri, scenariu pe care mergem si noi astazi. Varianta Peste 2.5 goluri are sanse mari de reusita, iar cota este una buna !

Ponturi Pariuri: 17.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!