Caută
Close this search box.

Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 18.01.2022

Napoli s-a descurcat foarte bine in deplasare, iar acum ii mai asteptam pe cei de la Fiorentina sa marcheze de minim doua ori pe teren propriu pentru a bifa un nou bilet castigator. Avem mare nevoie de verde in aceasta perioada, deoarece stam destul de prost cu balanta.

ban pe ban cu ion dan

Malawi – Senegal

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Malawi si Senegal, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din grupa B de la Cupa Africii !

Malawi pastreaza sanse bune de a se califica mai departe in Cupa Africii si este la mana ei inaintea ultimului meci. O victorie in fata Senegalului ar duce-o direct mai departe, fara pic de emotie, dar chiar si in situatia unui rezultat de egalitate sau o infrangere le poate aduce biletele pentru mai departe. Un rezultat negativ i-ar pune la mana celorlalte echipe ce se lupta la locul 3, dar la cum a aratat Malawi pana acum, am incredere ca se vor lupta chiar la victorie.

De cealalta parte, Senegal are un lot foarte valoros si din punctul meu de vedere, au sanse sa ajunga pana in semifinale fara probleme. S-au chinuit pana acum in cele doua meciuri, cu Zimbabwe castigand la ultima faza din penalty, iar cu Guinea au facut 0:0. Astazi am presimtirea ca vom vedea goluri, iar cotele sunt unele de vis. Ma tenteaza si varianta ambele echipe marcheaza, dar pentru o mai mare siguranta, mergem pe varianta Peste 1.5 goluri !

St. Pauli – Dortmund

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre St. Pauli si Borussia Dortmund, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Germania: DFB Pokal !

St.Pauli pregateste o atmosfera de sarbatoare pentru aceasta seara, deoarece echipa lor poate ajunge intr-o faza finala a Cupei Germaniei si pe langa asta, in vizita vine Borussia Dortmund. Echipa de liga secunda va incerca sa ofere tot ce are mai bun pentru a reusi o super calificare, iar fanii vor fi de partea lor. St. Pauli este o echipa ultra ofensiva, iar acest lucru ni-l arata etapa de etapa in 2.Bundesliga. Chiar daca diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una foarte mare, nu cred ca se vor prezenta altfel.

De cealalta parte, Dortmund este intr-un moment foarte bun. Dupa ce au incheiat anul 2021 cu o infrangere, 3:2 pe terenul celor de la Hertha Berlin, 2022 a inceput perfect pentru ei. Au reusit un come-back impresionant in deplasare la Frankfurt, castigand cu scorul de 2:3, urmata de o alta victorie, 5:1 cu Freiburg acasa. Astazi pleaca din postura de clar favorita si ma astept sa vedem spectacol, mai ales ca adversarul este unul pe stilul lor. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind foarte buna !

Ponturi Pariuri: 18.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!