Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 18.07.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Ieri a fost o zi complet neinspirata pentru noi. Am mizat pe goluri, dar din pacate ne-a lipsit cate unul la fiecare partida. Speram ca macar astazi sa fim inspirati si sa terminam saptamana cu verde, lucru ce ne-ar ajuta foarte mult la statistica!

ban pe ban cu ion dan

Nordsjaelland – Viborg

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nordsjaelland si Viborg, meci ce conteaza pentru prima etapa din Danemarca: SuperLiga !

Este abia prima etapa, asa ca multe nu ar fi de spus despre statistica sau forma echipelor. Un lucru este clar, Nordsjaelland pleaca cu prima sansa la victorie, fiind echipa gazda si cea care are mai multa experienta. Sezonul trecut au reusit sa termine pe locul 5 in Play Off, peste ei fiind doar echipe cu mult peste valoarea lor. Obiectivul acestora este unul clar: din nou in primele 6 echipe la finalul sezonului.

De cealalta parte, Viborg a terminat pe primul loc in 1ST Division sezonul trecut si si-au obtinut biletele spre prima liga cu mult inaintea finalului de sezon. Ei si cu Silkeborg au dominat clar in fata restul echipelor si au reusit sa marcheze numai putin de 71 de goluri in doar 32 de meciuri. Astazi ma astept sa vedem un meci deschis, iar diferenta dintre cele doua echipe este una vizibila. Mergem la doua capete, asa ca am ales pronosticul ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

Aarhus – Brondby

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Aarhus si Brondby, meci ce conteaza pentru prima etapa din Danemarca: SuperLiga !

Prima etapa din acest sezon ne aduce un derby foarte interesant din Play Off-ul trecut. Aarhus este astazi in postura de echipa gazda, dar chiar si asa, acestia pleaca doar cu a doua sansa la victorie. Sezonul trecut au reusit sa prinda un loc de Europa, iar acum o iau de la capat. Le va fi foarte greu ca astazi sa obtina ceva, dar tinand cont ca este abia prima etapa, orice rezultat este posibil.

De cealalta parte, Brondby a reusit sezonul trecut sa produca o mare surpriza si sa le fure titlul celor de la Midtjylland si Copenhaga. Nimeni nu se astepta ca acestia sa termine pe primul loc, dar au reusit sa se tina tare pana in ultima etapa si sa termine la un punct peste locul 2. Astazi incep o noua aventura intr-o deplasare grea, dar am incredere ca au ramas aceeasi echipa ofensiva. Ca si la meciul de mai sus, mergem la doua capete si alegem varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 18.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: