Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 19.04.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 44.4%
Castigate: 8/18
Unitati: -118

Am intrerupt o serie frumoasa de castiguri Sambata, asa ca am decis ca ieri sa nu ofer nimic. Chiar daca am pierdut o zi plina de evenimente, poate a fost mai bine asa si revenim astazi cu forte proaspete. Incepem o noua saptamana si ne apropiem usor, usor de finalul de luna, asa ca nu mai este loc de pasi gresiti !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Leeds – Liverpool

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Leeds si Liverpool, meci ce inchide etapa cu numarul 32 din Anglia: Premier League !

Leeds a facut un sezon foarte bun la revenirea pe prima scena a fotbalului din Anglia si abia astept sa ii vad si in urmatorul sezon, atunci cand vor avea un tel mai mare. In acest moment sunt pe locul 10, la 9 puncte de locurile de Europa, asa ca nu au sanse reale la ocuparea unui loc in primele 5, lucru ce nici nu il aveau ca obiectiv. Echipa a jucat un fotbal foarte frumos pana acum si cu siguranta ii vom vedea la fel, mai ales ca nu vor fi stresati de o posibila retrogradare.

De cealalta parte, Liverpool doar ce vine dupa o eliminare dureroasa din Champions League, iar singurul lor obiectiv a ramas campionatul. Nu ne referim la titlu, deoarece acolo nu mai au nici o sansa de mult timp, ci la ocuparea unui loc de Europa. In acest moment sunt inafara zonei, dar cu o victorie astazi pot urca pana pe 4, cel putin pana joaca si Chelsea meciul in minus. Eu ma astept sa vedem reusite in aceasta seara si cred ca pariul Peste 2.5 goluri este o varianta buna de pariere !

Randers – Midtjylland

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Randers si Midtjylland, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 25 din Danemarca: SuperLiga !

Randers este ultima clasata in acest Play Off si din punctul meu de vedere cel mai accesibil adversar. Cu doar 35 de goluri marcate in 24 de etape, gazdele de astazi au cel mai slab atac. Daca Midtjylland va reusi sa deschida scorul, sansele ca Randers sa revina sunt foarte mici. Nu au atacanti cu o valoare pentru acest moment al campionatului si acest lucru se vede aproape la fiecare meci.

De cealalta parte, Midtjylland vine dupa o eliminare dureroasa din semifinalele Cupei, acolo unde au fost infranti de Sonderjyske cu 3:1, dupa ce in tur castigasera cu 1:0. Campionatul a ramas singura lor varianta in acest sezon si au astazi sansa de a se desprinde la 6 puncte de ocupanta locului 2. Nu cred ca Midtjylland va rata aceasta ocazie si ma astept sa vad un meci solid din partea lor. Merg pe varianta oaspetii castiga minim o repriza, iar cota este una suficient de buna !

PONTURI PARIURI 19.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!

Leave a Comment: