Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 19.10.2021

ban pe ban cu ion dan

Încă nu cunoaștem rezultatul final al partidelor de Luni, dar speram la unul pozitiv. Oferta de Marți este una dominata de partidele din Champions League, așa ca nu le putem rata și speram la încă o cota de 2 câștigătoare !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Club Brugge – Manchester City

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Club Brugge și Manchester City, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa A din UEFA Champions League !

Club Brugge a reușit pana in acest moment doua rezultate senzaționale ! In prima etapa au scos un egal, 1:1 cu PSG pe teren propriu, iar in a doua etapa au câștigat in deplasare la Leipzig cu scorul de 2:1. Nimeni nu se aștepta ca Club Brugge sa aibă 4 puncte după primele doua meciuri și cred ca și-au depășit cu mult condiția. In aceasta seara vor avea un meci infernal și ma aștept ca defensiva lor sa fie asediata. Nu ii văd in stare sa reziste timp de 90 de minute la un ritm alert de joc și sa încerce și sa lovească pe contre.

De cealaltă parte, Manchester City este pe locul 3 in acest moment in grupa, iar formația lui Pep nu mai are voie sa facă vrun pas greșit, mai ales in aceasta seara. Au câștigat in prima etapa cu Leipzig, dar au fost învinși de PSG in ultima etapa, așa ca francezii și adversarii de astăzi le-au luat-o in fata. Ma aștept sa vedem o demonstrație de forța din partea celor de la City in acest meci, așa ca merg cu toată încrederea pe varianta 2&Peste 1.5 goluri !

PSG – RB Leipzig

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre PSG și Leipzig, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa A din UEFA Champions League !

PSG este una dintre favoritele la câștigarea trofeului in acest an, dar pentru moment trebuie sa se axeze pe ieșirea din grupa. In prima etapa au arătat ca și cu acest atac stelar, lucrurile nu merg așa cum trebuie de fiecare data și au remizat 1:1 cu Club Brugge. A doua etapa le-au adus o victorie extrem de importantă, dar pot spune ca au avut noroc cu carul. City a dominat tot meciul și au ratat foarte multe ocazii, iar PSG a lovit de doua ori pe contre, unul fiind finalizat de Messi. Astăzi nu îl vor avea pe Neymar in atac, dar nu cred ca este vreo problema, deoarece Icardi a arătat ca are pofta de gol.

De cealaltă parte, RB Leipzig era a treia favorita din aceasta grupa și se părea ca nu vor avea probleme prea mari pentru locul de Europa League. Începutul de grupa nu a fost clar al lor: au pierdut in prima etapa cu City, iar apoi a venit marea surpriza: 1:2 pe teren propriu cu Club Brugge. Nemții au mare nevoie de puncte in aceasta seara, dar vor avea un meci foarte, foarte greu. Noi vom miza pe varianta 1 solist, iar cota este una mai mult decât buna !

Ponturi Pariuri 19.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!