Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 19.11.2021

In sfarsit am reusit sa trecem de perioada de dupa Cupa Mondiala, cand practic nu am avut ce sa jucam si revenim in forta cu cele mai tari campionate din Europa. Sper ca vom incepe weekend-ul cu dreptul, mai ales ca suntem intr-un moment foarte bun si trebuie sa profitam de el.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Zenit – Nizhny

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Zenit si Nizhny Novgorod, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Rusia: Premier League !

Zenit vine dupa un rezultat de egalitate in campionat, 0:0 in ultima etapa pe terenul celor de la Ural. Pot spune ca este un pas gresit pentru aceasta formatie, mai ales ca Sochi s-a apropiat la doar 3 puncte de ei. Astazi nu mai au voie sa faca vrun pas gresit, mai ales ca evolueaza pe teren propriu si au in fata un adversar modest. Au iesit dintr-o perioada foarte buna in care reusisera sa marcheze foarte multe goluri, dar cred ca astazi au o sansa buna de a-si reveni.

De cealalta parte, Nizhny Novgorod este pe locul 13 in clasament, loc ce merge la barajul de ramanere in prima liga. Au 14 puncte acumulate in tot atatea etape, iar jocul este unul slabut. Nu au impresionat cu nimic pana in acest moment si nu cred ca o vor face nici in aceasta dupa-amiaza, unde ma astept ca Zenit sa se distreze si sa controleze tot meciul. Este o diferenta prea mare de valoare pentru a exista vreo mare surpriza, asa ca mergem pe varianta Peste 2.5 goluri !

Horn – Liefering

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Horn si Liefering, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Austria: 2. Liga !

Horn a evoluat modest pana in acest moment al sezonului si sincer sa fiu, nu prea ii vad sa obtina mai multe de la ce lot au. Sunt pe locul 12 cu 15 puncte acumulate, la doar 6 puncte peste locurile de retrogradare. Totusi, au o rata buna la capitolul marcat, acestia reusind numai putin de 16 reusite. Defensiva este punctul lor slab, iar acest lucru nu vad cum s-ar rezolva in aceasta seara. Nici macar terenul propriu nu le poarta noroc, in ultimele 5 meciuri aici, Horn nu a reusit sa castige nici macar unul.

De cealalta parte, Liefering este la polul opus in clasament, mai exact pe locul 2. Au 29 de puncte acumulate in 14 etape si sunt la doar 5 puncte in spatele liderului Lustenau, singura formatie ce va promova la final de sezon daca isi vor pastra suprematia. Liefering are nevoie de un parcurs perfect pentru a se lupta cu ei, iar in asemenea meciuri, nu au voie sa se incurce. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar noi vom merge pe varianta Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 19.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!