Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 20.09.2021

ban pe ban cu ion dan

In sfarsit prindem un bilet castigator si terminam saptamana cu verde ! Aveam mare nevoie de un castig ce sa ne ridice moralul si sa atacam sfarsitul de luna la profit. Astazi nu avem o oferta prea bogata, dar trebuie sa ne descurcam cu ceea ce avem !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Jong PSV – Den Haag

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Jong PSV si Den Haag, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Olanda: Eerste Divisie !

Jong PSV nu a inceput prea bine acest sezon si dupa primele 6 etape au reusit sa acumuleze doar 7 puncte. Este adevarat ca daca se vor impune in aceasta seara, vor urca serios in clasament, poate chiar si pe loc de Play Off. Echipa a aratat destul de bine, reusind sa marcheze 8 goluri si sa primeasca tot atatea. Chiar daca astazi sunt gazde, nu primesc prima sansa la victorie. Casele de pariuri se asteapta la un meci echilibrat, dar inclin usor spre oaspeti.

De cealalta parte, Den Haag are 10 puncte dupa primele 6 etape si cu inca trei puncte astazi ar putea urca pana pe locul 3. Haag are ca obiectiv clar intoarcerea in prima liga din Olanda, dar vor avea un sezon dificil. Sunt cel putin inca 4 echipe ce au aratat foarte bine in acest start de campionat, asa ca nu ar fi loc de pasi gresiti, asta daca vor sa nu piarda „turma”. Noi ne asteptam la un meci spectaculos, asa ca mergem pe goluri, mai exact Peste 2.5 !

Kazan – Zenit

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Kazan si Zenit, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Rusia: Premier League !

Kazan s-a intarit serios in aceasta vara si au inceput foarte bine sezonul actual. In primele 7 etape au acumulat numai putin de 14 puncte, fiind pe locul 5 in acest moment. Au cea mai buna defensiva din campionat, iar pe faza de atac s-au descurcat destul de bine. Astazi au de trecut un adevarat test, deoarece intalnesc de departe cel mai puternic adversar din campionatul intern. Ma astept sa le puna ceva probleme serioase si acestora, deoarece au forta pe faza de atac.

De cealalta parte, Zenit este liderul la zi in campionat si au astazi sansa sa se distanteze la 4 puncte de locul secund. Numai putin de 16 goluri au marcat pana acum si cu siguranta numarul acestora va creste. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar nu vor avea un meci prea usor. Nu m-ar mira sa vedem un rezultat de egalitate cu goluri, asa ca nu am sa ma duc pe varianta 2 solist, ci pe ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri 20.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1000 RON!