Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 20.10.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33%
Castigate: 1/3
Unitati: -87

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele de marți seara din Champions League și avem încredere mare ca totul va fi bine și ca vom bifa un nou bilet câștigător. Nu stam degeaba pana atunci și ne pregătim analizele pentru ziua de miercuri, unde avem din nou Champions League !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Benfica – Bayern M.

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Benfica și Bayern München, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa E din UEFA Champions League !

Benfica a început destul de bine grupa și pot spune ca se afla pe un loc surprinzător. După primele doua etape, aceștia au acumulat numai puțin de 4 puncte și au un golaveraj de 3 cu 0. Sunt pe locul 2 in acest moment, dar astăzi au un meci foarte, foarte greu. Dacă ar putea sa obțină un rezultat de egalitate ar fi mai mult decât perfect pentru ei, dar șansele sunt foarte mici. Dacă vor continua cu victorie in meciul cu Kyev și un rezultat de egalitate cu Barcelona, au in proporție de 80% calificarea asigurata.

De cealaltă parte, Bayern München este liderul grupei și nu cred ca vor pierde puncte in aceasta faza a competiției. Bavarezii au un golaveraj de 8 cu 0 după doua victorii la scor, 3:0 cu Barcelona si 5:0 cu Kyev. Astăzi ma aștept sa facă încă un meci solid si sa castige încă trei puncte cu ușurintă. Mergem pe varianta 2 solist, iar cota este foarte buna !

Chelsea – Malmo

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Chelsea si Malmo, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa H din UEFA Champions League !

Chelsea a început destul de greu aceasta campanie de calificare. In prima etapa au câștigat la limita, 1:0 acasă cu Zenit, iar in etapa a doua a venit și rezultatul negativ: 1:0 cu Juventus. Obiectivul pentru Chelsea este unul clar in acest sezon și cu siguranța nu au de gând sa aibe emoții cu ieșirea din grupe. Astăzi pleacă cu prima șansa la victorie și ar fi cazul sa facă un meci solid și sa se impună fără probleme.

De cealaltă parte, Malmo nu a mișcat deloc in aceasta grupa. In prima etapa au cedat in fata celor de la Juventus cu scorul de 3:0, iar acum doua săptămâni cu Zenit, 4:0. Echipa pare depașită de situație și nu cred ca au vreo șansa sa obțină ceva in aceasta grupa. Nici in aceasta seara nu ii văd sa schimbe ceva, așa ca Chelsea va avea un meci ușor și va câștiga fără probleme. Mergem pe varianta 1 pauza 1 final !

Ponturi Pariuri 20.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: