Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 21.07.2021

ban pe ban cu ion dan

Am avut ceva emotii la meciul celor de la CFR Cluj, dar Lincoln ne-a salvat uimitor in ultimul minut din prima repriza. Pe seara Dinamo Zagreb si-a castigat destul de usor meciul de acasa cu Omonia, asa ca biletul nostru a fost castigator ! Suntem pe val si reusim sa bifam bilete in fiecare zi, dar nu trebuie sa ne luam lumea in cap, ci sa ramanem cu picioarele pe pamant !

ban pe ban cu ion dan

Levanger – Skeid

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Levanger si Skeid, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Norvegia: Divizia 2 – Grupa 2 !

Levanger este echipa gazda in aceasta dupa-amiaza, dar bookmakerii nu le ofera prima sansa la victorie si la castigarea celor trei puncte. Cu 12 puncte acumulate in primele sapte runde, Levanger are de departe cel mai puternic atac, dar si una din cele mai slabe defensive din campionat. Imi place foarte mult aceasta echipa, deoarece nu stie sa se inchida indiferent de rezultat. Astazi vor avea un meci dificil, deoarece adversarul este unul foarte safe.

De cealalta parte, Skeid este pe locul 2 in acest moment, cu 15 puncte castigate in 7 etape. Atacul le merge destul de bine, reusind sa marcheze 13 goluri, in timp ce defensiva este as. Doar 4 goluri primite pana acum, fiind a doua cea mai buna defensiva, dupa cea a celor de la Haugesund. Sunt tare curios cum vor decurge aceste 90 de minute si sper ca Levanger sa fie echipa ce deschide scorul, deoarece va urma spectacol. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una buna la un asemenea meci !

Slovan Bratislava – Young Boys

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Slovan Bratislava si Young Boys, meci ce conteaza pentru turul sferturilor de finala a calificarilor in grupele UEFA Champions League !

CFR este cu un pas in turul al 3-lea si isi asteapta adversara. Young Boys este mare favorita la accederea in urmatorul tur, dar cu siguranta Slovan Bratislava nu va fi victima sigura. Fiind primul meci, iar echipa din Slovacia este echipa gazda, bookmakerii au oferit cote relativ echilibrate. Niciuna dintre cele doua echipe nu au meciuri oficiale in picioare, cu exceptia celor de la Slovan, care a jucat deja un tur inainte.

Au reusit sa treaca destul de greu de irlandezii de la Shamrock Rovers, datorita victoriei de acasa cu 2:0, deoarece in deplasare au fost invinsi cu scorul de 2:1. Multe nu ar fi de spus la acest meci, doar ca Young Boys este o echipa obisnuita cu grupele Champions League si ca sansele ca ei sa se impiedice de Slovan sunt destul de mici. Fiind abia primul meci si mai ales ca nu mai conteaza golul din deplasare, nu am sa merg pe 2 solist, ci ma voi duce pe varianta 2-5 goluri !

Ponturi Pariuri: 21.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!