Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 21.10.2021

ban pe ban cu ion dan

Am terminat cu UEFA Champions League și începem cu Europa League și Conference League, doua competiții și mai păcătoase. Avem nevoie de inspirație și mai mare pentru a ieși cu bine după astfel de meciuri și sper ca totul va fi bine.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Petrolul Ploiesti – CSA Steaua

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Petrolul Ploiești și CSA Steaua București, meci ce contează pentru etapa cu numărul 11 din România: Liga a 2-a !

Petrolul Ploiești este lider autoritar după primele 10 etape și se poate lauda cu numai puțin de 27 de puncte acumulate și un golaveraj de invidiat: 25 de goluri marcate si doar doua primite. Astăzi au un meci foarte greu, dar avantajul lor este terenul propriu. Pe acest gazon echipa a arătat foarte bine și au avut rezultate impresionante. O victorie astăzi ar confirma și mai mult ca Petrolul este o echipa tare și ca au toate șansele la promovare in acest an.

De cealaltă parte, CSA Steaua București este pe locul 5, loc de Play Off, dar nu au dreptul legal sa promoveze in prima liga anul acesta. Situația de la clubul armatei este una mai dificila și din punctul meu de vedere totul sta pe un butoi de pulbere. Echipa nu are niciun obiectiv și ma aștept ca in meciurile importante, acest lucru sa se vadă, iar echipele puternice, cu șanse la promovare sa aibă un mare plus. Mergem pe varianta Petrolul Ploiești câștiga minim o repriza, iar cota este una decenta.

CFR Cluj – AZ

Pentru cel de-al doilea meci, am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj și AZ Alkmaar, meci ce contează pentru etapa cu numărul 3 din grupa D din Conference League !

CFR Cluj arată destul de rău in acest sezon. Chiar dacă in campionatul intern sunt pe primul loc, jocul acestora scârțâie serios. In Europa nici nu are rost sa discutam, aceștia pierzând meciul cu Jablonec și au reușit sa scoată un egal norocos cu Randers. Nu le dau șanse prea mari sa iasa din aceasta grupa, chiar dacă este una accesibila. Astăzi întâlnesc cea mai puternica echipa din grupa și tare sunt curios cum vor arată Clujenii.

De cealaltă parte, AZ Alkmaar este pe primul loc in grupa după primele doua etape, cu 4 puncte acumulate. Au debutat cu un egal cu goluri pe terenul celor de la Randers (2:2) și au câștigat acasă cu Jablonec, 1:0. Nu văd cum olandezii ar putea pierde aceasta deplasare, ținând cont de jocul acestora, jocul alor noștri și calitatea net superioară olandezilor. Mergem pe varianta AZ câștiga minim o repriza, iar cota este buna !

Ponturi Pariuri 21.10.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!