Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 21.11.2021

Biletul de vineri a fost castigator si ne continuam luna foarte buna prin care trecem. Din pacate ieri nu am reusit sa ajung la laptop pentru a posta biletul zilei, deoarece au fost rezultate foarte bune. Sper sa imi iau revansa astazi, cand avem din nou o super oferta !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Bodo/Glimt – Lillestrom

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Bodo/Glimt si Lillestrom, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Norvegia: Eliteserien !

Bodo/Glimt este pe primul loc in clasament in acest moment, dar nu mai au ca in sezonul trecut acel avantaj imens fata de celelalte adversare. Molde este la doar 5 puncte in spatele lor si nu cred ca acestia vor sa se complice pe acest final de sezon. Astazi evolueaza pe teren propriu si au clar prima sansa la victorie, asa ca ma astept sa isi castige toate cele trei puncte. Au un golaveraj de speriat si cred ca si astazi le va merge jocul.

De cealalta parte, Lillestrom este pe locul 6, la doar un punct de Kristiansund si Rosenborg. Au de recuperat 5 puncte in fata celor de la Viking, dar sansele ca ei sa prinda un loc de Europa la final de sezon sunt foarte mici. In meciurile din deplasare au o rata foarte buna la gol marcat si la puncte obtinute, dar in aceasta dupa-amiaza au o misiune de-a dreptul dificila. Merg cu toata increderea pe varianta 1 solist, iar cota este una destul de buna !

Inter – Napoli

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Inter si Napoli, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 13 din Italia: Serie A !

Inter Milano revine dupa pauza competitionala cu inca un mare derby. Dupa ce a terminat 1:1 cu AC Milan, astazi intalnesc din nou echipa de pe primul loc, Napoli. Cei de la Inter au de recuperat numai putin de 7 puncte in fata celor de la Milan si Napoli, iar meciurile directe sunt extrem de importante. Astazi nu au voie sa piarda si chiar un rezultat de egalitate nu ii va bucura prea mult. Au un lot foarte valoros, iar in meciurile importante au reusit sa se concentreze destul de bine.

De cealalta parte, Napoli a facut un pas gresit in ultima etapa. Nu au profitat de rezultatul de egalitate al celor de la Milan si au remizat si ei, chiar pe teren propriu cu Verona. Napoli este o echipa importanta in Italia, dar nu cred ca au forta necesara in acest moment sa se impuna in fata granzilor din Italia. De aceea voi merge pe varianta 1X, deoarece nu cred ca Inter isi permite sa piarda acest meci, iar cota este una mai mult decat suficienta !

Ponturi Pariuri: 21.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!