Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 22.07.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 44.4%
Castigate: 8/18
Unitati: -118

Aveam foarte mare incredere in Young Boys ca vom vedea goluri in aceasta seara, dar jocul lor si al celor din Bratislava a dezamagit complet. Pierdem un bilet care era ca si facut, dar nu trebuie sa cadem cu moralul, deoarece momentan stam bine cu banca !

ban pe ban cu ion dan

FC Basel – Partizani

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC Basel si Partizani, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Europa Conference League !

Basel este clar favorita la accederea in urmatorul tur si la victorie in aceasta seara, iar un alt scenariu inafara de acesta chiar nu vad. Cele doua echipe chiar nu se pot compara, chiar daca Basel nu trece prin cea mai buna forma a lor de vreo 2 ani de zile. In campionat cei de la Young Boys le-au luat fata, in Europa nu au mai reusit nimic notabil, dar chiar si asa, Basel ramane o echipa cu nume.

De cealalta parte, Partizani vine dintr-un fotbal no name, mai exact campionatul din Albania. Nici acolo nu au reusit sa se impuna, acestia terminand pe locul 3, cu 65 de puncte acumulate. Vllaznia si Teuta au avut cu un punct mai mult decat ei si s-au clasat pe locurile 2, respectiv 1. Nu le dau sanse prea mari in aceasta seara si ma astept ca Basel sa faca scor cu ei. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind buna pentru un astfel de meci !

O. Ljubljana – Birkirkara

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ljubljana si Birkirkara, meci ce conteaza pentru optimile de finala din Europa Conference League !

Ca si la meciul de mai sus si aici avem o diferenta clara de valoare si de experienta in Europa. Echipa slovena pleaca clar cu prima sansa la calificare si la victorie si daca au ca obietiv sa mearga mai departe, nu vad cum poate fi oprita in aceasta dubla. Ljubljana a pierdut dramatic si ea titlul in Slovenia, asa ca este nevoita sa joace in Conference League anul acesta. Au sanse bune sa ajunga in grupe, asta doar in cazul in care sunt interesati 100% de aceasta competitie.

De cealalta parte, Birkirkara este o echipa pot spune modesta si din campionatul Maltei, un campionat ce este cu multe clase sub cel din Slovenia. Au terminat abia pe locul 4 in campionatul intern, iar din punctul meu de vedere sunt victime sigure in aceasta competitie europeana. Nu vad cum Ljubljana se poate impiedica de un astfel de adversar pe teren propriu, asa ca mergem cu toata increderea pe 1 solist !

Ponturi Pariuri: 22.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: