Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 23.06.2021

ban pe ban cu ion dan

Primul gol in partida dintre Ucraina si Austria a venit foarte repede, iar apoi ambele echipe s-au intrecut in ratari care mai de care mai mari. Luna aceasta o putem descrie simplu printr-un cuvant: GHINION. Este de departe cea mai slaba luna de cand avem acest proiect, dar nu renuntam si incercam sa ducem steagul sus pana la final.

ban pe ban cu ion dan

Portugalia – Franta

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Portugalia si Franta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul trei din grupa F de la EURO 2020 !

Portugalia a fost pusa la zid de catre Germania in ultima etapa si au toate sansele sa termine doar pe locul 3 in aceasta grupa. Chiar si asa, calificarea este foarte aproape, chiar daca vor pierde in aceasta seara. Nu trebuie sa o faca la un scor prea mare, dar cu siguranta Portugalia va juca la victorie. Ronaldo este un jucator foarte ambitios si pe langa acesta mai sunt cel putin 3-4 jucatori de atac valorosi.

De cealalta parte, Franta trebuie sa isi spele imaginea dupa remiza cu Ungaria, mai ales pe partea de atac, acolo unde au jucatori de sute de mii de euro si nu au impresionat cu nimic pana acum. Au doar doua goluri marcate, dintre care unul a fost autogol. Mbappe, Benzema, Pogba, sunt doar cateva nume mari din acest lot ce nu au reusit sa marcheze la acest EURO. Din punctul meu de vedere este un meci in care Franta nu va pierde, iar cota este destul de buna !

Germania – Ungaria

Pentru cel de-al doilea meci am ales partida dintre Germania si Ungaria, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul trei din grupa F de la EURO 2020 !

Germania a inceput cu stangul acest EURO, pierzand in prima etapa in fata Frantei prin autogolul lui Hummels. Si-au spalat insa pacatele acum cateva zile cand au facut scor cu Portugalia si au aratat ca a ramas aceeasi echipa ce poate marca de n ori intr-un meci. Astazi au nevoie de o victorie pentru o calificare directa sau un rezultat de egalitate, dar atunci au nevoie de un esec al Portugaliei pentru a prinde locul 2. Nu cred ca vor avea probleme, ba dimpotriva ma astept sa faca din nou spectacol.

De cealalta parte, Ungaria a iesit cu capul sus dupa partidele cu Portugalia si Franta. In primul meci au pierdut in ultimele 10 minute meciul, iar cu Franta au aratat mai mult decat onorabil si au scos un rezultat de egalitate. Grupa in care au picat nu le-a oferit prea multe sanse, dar chiar si asa, au sanse matematice de calificare. Au nevoie de victorie astazi si cu siguranta ungurii vor lupta pana la final. Speram sa vedem minim trei reusite in acest meci, deoarece este o partida deschisa !

Ponturi Pariuri: 23.06.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!