Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 23.11.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 67%
Castigate: 4/6
Unitati: 209

Așteptăm rezultatele finale de luni și speram ca vom începe noua săptămâna cu dreptul. Pana atunci nu stam degeaba și ne facem temele pentru ziua de Marți, zi dedicată partidelor din Champions League !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Barcelona – Benfica

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FC Barcelona și Benfica, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa E din UEFA Champions League !

FC Barcelona trece printr-un moment foarte dificil și spera ca o data cu venirea lui Xavi pe banca și revenirea lui Dani Alves in lot, vor reuși sa treacă de aceasta perioada slaba. Problemele serioase din punctul meu de vedere sunt in ofensiva, acolo unde Depay rămâne singurul atacant de valoare din lot. Astăzi sunt obligați sa castige și sa isi asigure locul doi in clasament, deoarece in ultima etapa întâlnesc Bayern München, iar lucrurile se complica serios. Cu siguranța catalanii isi doresc victoria, dar intrebare este dacă pot sa facă acest lucru.

De cealaltă parte, Benfica este la mâna ei in acest moment, chiar dacă in Clasament sunt doar pe locul 3. Cu doua victorii in ultimele doua etape isi asigura calificarea mai departe. Chiar și un rezultat de egalitate astăzi ar fi bun pentru portughezi, deoarece in ultima etapa joaca cu Dinamo Kiev, in timp ce Barcelona se deplasează la München. Casele de pariuri o dau clar favorita pe Barcelona la victorie, dar eu ma aștept sa nu aibe un meci așa de ușor și merg pe varianta handicap asiatic, Benfica + 1.5 !

Villarreal – Man. UTD

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Villarreal și Manchester United, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa F din UEFA Champions League !

Situația in grupa F este una foarte complicata, deoarece toate cele patru echipe au șanse la o calificare mai departe. Villarreal este pe locul doi in acest moment in clasament, la egalitate de puncte cu prima clasata. Spaniolii s-au mișcat foarte bine pe teren propriu, unde au obținut 4 puncte și au marcat 4 goluri. Pentru a-și asigura calificarea mai departe, ar avea nevoie de o victorie in aceasta seara, dar și un rezultat de egalitate ar fi foarte bun.

De cealaltă parte, Manchester United este pe primul loc in grup, dar din punctul meu de vedere au avut foarte mult noroc. Diavolii roșii trec printr-o perioada dezastruosa, iar echipa nu joaca absolut nimic. In Weekend au suferit o mare umilința in campionat, meci după care s-au despărțit și de antrenor. Situația este una complicata la club, iar in aceasta seara au un meci foarte greu in fata. Ma aștept ca Villarreal sa nu piardă in aceasta seara, dar mergem doar pe gol marcat, deoarece defensiva lui United este la pământ.

Ponturi Pariuri: 23.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: