Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 24.09.2021

ban pe ban cu ion dan

Astazi incepe weekend-ul, iar noi avem foarte mult de lucru. Ziua de Vineri nu ne aduce o oferta foarte atractiva, dar sunt ceva meciuri pe care putem lucra si speram ca vom face o treaba foarte buna. Urmarim profitul in acest final de saptamana si sper sa il si obtinem !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Rapid Bucuresti – FC Voluntari

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si FC Voluntari, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Romania: Liga 1 !

Rapid Bucuresti a inceput foarte bine acest sezon si a aratat un vibe incurajator pentru fanii sai. Dupa primele 9 etape au reusit sa ajunga pe locul 3 in campionat, dar din punctul meu de vedere au intrat intr-un con de umbra in ultima perioada. Nu au mai castigat un meci in cele 90 de minute in ultimele 5 intalniri. La mijlocul saptamanii a reusit sa traca de CS Mioveni in Cupa dupa loviturile de departajare, dar ca joc au aratat foarte rau. Astazi au ceva absente importante in lot + multa oboseala.

De cealalta parte, Voluntariul a aratat bine in ultimele etape si au reusit sa ajunga la borna cu numarul 15 la puncte. Este una dintre cele mai active echipe din acest campionat si cred ca astazi au sanse bune sa smulga cel putin un punct. Nu vreau sa depind de o singura echipa la pariul de aici, asa ca am sa merg pe varianta Peste 1.5 goluri, cota fiind una perfecta ! Rapidul poate lovi in orice moment, iar Voluntariul arata foarte, foarte bine pe faza de atac !

Eindhoven – Breda

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Eindhoven si Breda, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Olanda: Eerste Divisie !

Eindhoven nu are un start prea grozav de campionat, dar sunt acolo si pot oricand sa intre pe un loc de Play Off sau chiar si de promovare directa. Au 10 puncte dupa primele 7 etape si un golaveraj de 11 cu 12. In ultima perioada au alternat victoriile cu infrangerile, iar pe teren propriu merg perfect. Chiar si asa, casele de pariuri nu le ofera prima sansa la victorie in aceasta seara si cred ca se vor insela la finalul celor 90 de minute.

De cealalta parte, Breda a inceput foarte slab acest sezon. Dupa primele 7 etape au doar 6 puncte si un golaveraj total negativ: 11 goluri marcate si 14 primite. Nimeni nu se astepta ca Breda sa arate asa de rau in primele etape si cred ca si de aceea casele de pariuri mizeaza pe o revenire a lor. Este un meci dificil, asa ca nu ne bagam pe variantele cu solisti ci vom alege pariul pe goluri, mai exact Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri 24.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!