Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 24.11.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 67%
Castigate: 4/6
Unitati: 209

Am reusit sa incepem saptamana cu dreptul, dar prima zi de Champions League a fost una cu ghinion pentru noi. Villarreal a avut doua ocazii foarte mari de a marca si de a ne inverzi pontul, dar De Gea a fost mare din nou si si-a ajutat echipa. Astazi mergem pe goluri si speram sa vedem doua meciuri frumoase in UEL !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Manchester City – PSG

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Manchester City si PSG, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa A din UEFA Champions League !

Manchester City este ocupanta primului loc in grupa A si au sanse foarte bune daca vor trece cu bine si peste acest meci, de a termina pe prima pozitie. I-au ajutat enorm de mult rezultatul de egalitate al celor de la PSG din ultima etapa si astazi au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-si asigura locul 1 sau de a ramane cu prima sansa la el. Casele de pariuri le ofera clar prima sansa la victorie in aceasta seara si este normal, dar consider ca nu este un meci in care City sa primeasca doar 1.60 la victorie. Este un meci ce ar putea fi lejer si in finala, asa ca din punctul meu de vedere, casele de pariuri sunt putin mincinoase aici.

De cealalta parte, PSG a reusit sa castige meciul direct din tur, dar au facut egal cu Club Brugge si RB Salzburg, asa ca in aceasta seara este obligata sa castige. Nu ar fi un scenariu imposibil, dar cu siguranta vor avea un meci infernal. Cu o tripleta in atac formata din Messi – Mbappe si Neymar, este foarte greu sa ii dai lui PSG cota de 1.40+ pentru a marca un gol. Pe acest pronostic vom merge si noi in aceasta seara, deoarece vad valoare in el si consider ca este o paine de mancat aici.

Atl.Madrid – AC Milan

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Atletico Madrid si AC Milan, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa B din UEFA Champions League !

Echipa antrenata de Simeone este obligata sa castige in aceasta seara si spera si la un rezultat pozitiv din partea celor de la Liverpool, deoarece in acest moment sunt pe locul 3, la un punct in spatele lui Porto. Daca foarte multa lume se astepta ca batalia pentru locul doi sa fie intre Atletico si Milan, uite ca Porto a surprins cu rezultatele din aceasta campanie, iar spaniolii tremura in ultimele doua etape pentru o calificare mai departe. In aceasta seara Atletico pleaca cu prima sansa la victorie, dar vor avea un meci dificil, deoarece Milan este o echipa ranita.

De cealalta parte, AC Milan a aratat un fotbal foarte frumos in aceasta campanie, dar au avut si ghinion foarte mare, iar dupa primele patru etape, italienii au reusit sa acumuleze un singur punct. Astazi isi joaca ultima sansa de a spera la primavara europeana, asa ca ma astept sa vad din partea lor tot ce este mai bun. Au un atac destul de bun, iar in meciurile importante au aratat seriozitate. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Ponturi Pariuri: 24.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: