Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 25.01.2022

Nu ne-am calculat deloc bine pasii in acest weekend si am dat cu piciorul la o sansa buna de a trece din nou pe plus. Acum trebuie sa lucram cu mult mai putine meciuri si nu mai avem voie sa facem vrun pas gresit.

ban pe ban cu ion dan

Excelsior – Den Haag

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Excelsior si Den Haag, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 21 din Olanda: Eerste Divisie !

Excelsior arata foarte bine in acest sezon si par ca in sfarsit au gasit reteta perfecta pentru a reusi promovarea. In acest moment sunt pe locul 3, cu 45 de puncte acumulate in 22 de etape. Cu aceste rezultate ar reusi doar sa intre de pe primul loc in Play Off-ul pentru promovare, dar sunt la doar doua puncte in spatele locului 2, loc ce promoveaza direct. Va fi o lupta interesanta pana la finalul sezonului, asa ca Excelsior trebuie sa ramana in priza si sa lupte meci de meci.

De cealalta parte, Den Haag este cu doua locuri mai jos, la o diferenta de doua puncte fata de adversara din aceasta seara. Si in cazul lor, o victorie in acest meci le-ar aduce locul trei pentru moment, dar au un meci infernal. In ultima deplasare, Den Haag a primit o corectie usturatoare: 5:0 cu Roda. Ambele echipe au marcat foarte mult in acest sezon: Excelsior 48 de goluri, Den Haag 50, asa ca am incredere ca si in aceasta seara vom vedea ceva reusite pe tabela de marcaj.

Mannheim – Viktoria Koln

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Mannheim si Viktoria Koln, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 23 din Germania: 3. Liga !

Mannheim este la doar doua puncte in spatele locurilor 2 si 3, locuri ce permite participarea la baraj si promovarea directa. Au o sansa foarte buna de a trece in esalonul secund la finalul de sezon, mai ales daca vor reusi sa se concentreze in cea de-a doua jumatate a sezonului. In ultima perioada nu au reusit sa obtina rezultate prea bune in meciurile de acasa, dar cred ca astazi au sanse foarte bune de a obtine toate cele trei puncte.

De cealalta parte, Viktoria Koln este la polul opus in clasament, fiind la doar 4 puncte peste linia rosie de retrogradare. Defensiva a fost punctul lor cel mai slab pana in acest moment, primind numai putin de 38 de goluri in doar 21 de etape. Astazi au un meci foarte greu, pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, dar cred ca vor avea si ei sansele lor in acest meci, asa ca voi merge pe varianta ambele echipe marcheaza sau Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 25.01.2022

Pariază AICI – 500 LEI bonus!