Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 25.11.2021

La pauza nu stam prea bine cu biletul din Champions League, dar speram la o a doua repriza cu multe goluri din partea celor de la PSG, Milan si Atletico. Pana atunci nu ne culcam pe o ureche si pregatim ziua de Joi, o zi foarte grea, deoarece avem in prim-plan doua competitii dificile.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Concordia Chiajna – Dunarea

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Concordia Chiajna si Dunarea Calarasi, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Romania: Liga a 2-a !

Concordia Chiajna si-a facut trupa frumoasa in acest sezon si chiar daca nimeni de la club nu insista cu aceasta idee, consider ca echipa din Ilfov are sanse bune de a reusi o promovare. In acest moment sunt pe locul 4, la 9 puncte in spatele liderului la zi, Petrolul Ploiesti, dar campionatul este lung si orice se poate intampla. Cel putin pe teren propriu (unul sintetic), Chiajna merge foarte bine si ma astept ca si astazi sa vedem acest lucru. Nu au voie sa faca vrun pas gresit in aceasta seara, deoarece intalneste un adversar complet iesit din forma si cu probleme foarte mari.

De cealalta parte, Dunarea Calarasi nu mai este echipa ce a evoluat in prima liga. Le-au plecat foarte multi jucatori, staff si se confrunta cu probleme mari. Jucatorii au protestat de foarte multe ori ca nu si-au primit banii de luni bune, iar clubul chiar a intrat in insolventa. Ma astept ca dupa acest sezon Dunarea sa retrogradeze si chiar sa intre in faliment, asa ca nu prezinta niciun interes. Au doar 3 puncte castigate in 14 etape si din punctul meu de vedere vor fi victime sigure in fata Chiajnei !

Leverkusen – Celtic

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Leverkusen si Celtic, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din grupa G din Europa League !

Leverkusen s-a prezentat foarte bine pana in acest moment si au aratat ca sunt complet interesati de aceasta competitie. Au reusit sa acumuleze numai putin de 10 puncte in primele 4 etape si au un golaveraj de invidiat: 11 reusite si doar doua goluri primite. Astazi pleaca cu prima sansa la castigarea celor trei puncte, iar o victorie le-ar asigura calificarea in optimile din Europa League. La cum au aratat pana in acest moment, ma astept ca acest lucru sa se intample fara prea mari emotii.

De cealalta parte, Celtic isi joaca ultima sansa de a ramane in lupta pentru locul secund. Au asigurat locul in Europa Conference League, dar obiectivul principal este ramanerea in Europa League. Au o misiune foarte grea, deoarece astazi au meci cu cea mai puternica echipa din grupa, iar Betis joaca acasa cu Ferencvaros, formatie ce este complet scoasa din lupta. Celtic va fi obligata sa atace si sa lase spatii in defensiva, asa ca merg pe varianta 1 solist !

Ponturi Pariuri: 25.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!