Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 26.04.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Din pacate biletul de sambata nu a fost castigator, Wolfsburg fiind singura echipa ce nu a reusit sa marcheze in acea zi din Bundesliga. Au ratat foarte multe ocazii, dar nu au avut luciditate in fata portii. Ieri am luat o zi pauza si revin astazi cu o cota de 2 ce arata foarte bine !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Torino – Napoli

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Torino si Napoli, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 33 din Italia: Serie A !

Torino va ramane in afara zonei rosii si dupa aceasta etapa, indiferent de ce rezultat se va inregistra la finalul celor 90 de minute. Pe langa acest meci, torinezii mai au si o restanta de jucat, asa ca lucrurile se pot indrepta pentru ei pe acest final de sezon. In acest moment sunt pe locul 16, la egalitate de puncte cu Cagliari si Benevento, ultima fiind pe loc de retrogradare. Ar avea mare nevoie de un punct astazi, dar nu cred ca il vor obtine, deoarece adversarul este unul cu calitati impresionante si are si el nevoie de toate cele trei puncte.

De cealalta parte, Napoli este in goana dupa un loc de Champions League, iar adversare sunt Juventus si Milan. O victorie astazi i-ar aduce la egalitate de puncte cu „batrana doamna” si spera si la un rezultat negativ din partea lui Milan in duelul cu Lazio. Orice rezultat inafara de victorie ar fi un pas gresit pentru acestia, asa ca ma astept sa ii vad extrem de motivati. Mergem pe varianta X2&Peste 1.5 goluri, cota fiind una extrem de buna !

Eibar – Real Sociedad

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Eibar si Real Sociedad, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Spania: LaLiga !

Eibar este lanterna rosie a clasamentului, iar sansele lor de a se salva de la retrogradare sunt doar matematice. Au de recuperat numai putin de 7 puncte pentru a iesi din zona rosie, dar la ce au aratat pe teren, aceste 7 puncte sunt foarte greu de obtinut. Astazi au in fata un adversar foarte puternic si cu siguranta vor pune mare presiune pe o defensiva la pamant. Eibar a primit numai putin de 45 de goluri in 32 de etape, iar in ofensiva au tras „chiulul” serios.

De cealalta parte, Real Sociedad este pe locul 5 si are ca obiectiv o clasare ce sa le permit participarea directa in Europa League. Betis este la egalitate de puncte cu ei, iar Villarreal le sufla in ceafa. Nu cred ca isi permit prea multi pasi gresiti in acest final de sezon si mai ales astazi, cand evolueaza in fata celui mai slab adversar din campionat. Ma tenteaza si pronosticul 2 solist, dar pentru o mai mare siguranta apelam la varianta Real Sociedad castiga cel putin o repriza !

PONTURI PARIURI 26.04.2021

Pariază biletul AICI și iei 39 lei fără depunere!