Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 26.07.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Din pacate ieri nu am reusit sa ajung la laptop pentru a posta cota 2 de Duminica, dar ne multumim si cu biletul castigator de Sambata ! Astazi incepem o noua saptamana, ultima din aceasta luna si sper ca vom merge ceas pentru a ne mari profitul !

ban pe ban cu ion dan

U Craiova – Dinamo Bucuresti

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre U Craiova 1948 si Dinamo Bucuresti, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Romania: Liga 1 !

Ambele echipe au inregistrat acelasi scor in prima etapa, dar una s-a bucurat de o victorie, in timp ce alta a suferit o infrangere. Craiova lui Mititelu a debutat in prima liga cu un meci tare in fata CFR-ului, dar au reusit sa faca o figura frumoasa. Dupa ce practic au inceput meciul de la 2:0, pana in pauza au reusit sa egaleze si au tinut de rezultat pana la finalul meciului. Acolo experienta si calitatea si-au spus cuvantul, iar clujenii s-au impus cu scorul de 3:2.

De cealalta parte, Dinamo a luptat eroic cu Voluntariul, iar Sorescu a fost monumental. Cu siguranta echipa are in acest moment in moral foarte ridicat si au astazi ca obiectiv victoria. Ma astept sa vedem un meci frumos, deschis, cu doua echipe ce vor ataca timp de 90 de minute pentru a se impune. Mergem cat de safe se poate, adica pe varianta Peste 1.5 goluri, dar am asteptari mai mari de la acest meci !

Orebro – AIK Stockholm

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Orebro si AIK Stockholm, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Suedia: Allsvenskan !

Orebro are un start de sezon de cosmar si au nevoie de o schimbare majora daca vor sa se salveze de la retrogradare in acest an. Dupa primele 11 etape au acumulat doar 7 puncte, reusind sa marcheze 6 goluri si sa primeasca numai putin de 23. Echipa arata extrem de rau si daca o vor tine in acelasi ritm, vor fi victime sigure la retrogradare. Astazi au in fata un adversar foarte puternic si chiar nu stiu cum vor gasi variante pentru a face fata 90 de minute.

De cealalta parte, AIK este o echipa de top5 din Suedia, acestia fiind chiar in acest moment pe locul 5. O victorie astazi i-ar urca pana pe podium si chiar ma astept sa traga tare, mai ales ca adversarul este unul accesibil. O sa mergem la siguranta si aici, asa ca vom alege varianta X2&Peste 1.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 26.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: