Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 26.11.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 67%
Castigate: 4/6
Unitati: 209

Am intrat intr-o pasa proasta și nu vreau sa tremuram pe acest final de luna. Am stat toată luna pe profit și ne pierdem acum la final? Nu avem voie sa facem așa ceva și am asteptari foarte mari de la acest Weekend. Jucam cât de safe se poate și sper sa avem și acel dram de noroc pentru a reuși !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Royal Union SG – Leuven

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Royal Union SG și Leuven, meci ce contează pentru etapa cu numărul 16 din Belgia: Jupiler Pro League !

Royal Union SG este surpriza frumoasa din acest sezon și se anunța o noua forța in campionatul Belgiei. Royal Union este pe primul loc in Clasament, cu numai puțin de 34 de puncte acumulate in 15 etape. Au numai puțin de șapte puncte avans fata de Antwerp și Club Brugge și se anunța un super sezon pentru ei. Este de departe cea mai ofensiva echipa din campionat: numai puțin de 40 de goluri marcate in doar 15 meciuri. Astăzi pleacă cu prima șansa la victorie, dar ma aștept ca o data și o data aceasta formație sa clacheze. Nu spun ca va fi astăzi, dar nu cred ca au tăria sa meargă așa pana la final.

De cealaltă parte, Leuven este pe locul 14, cu 17 puncte strânse pana acum. Chiar dacă la o prima imagine, par mai aproape de retrogradare decât de Europa, Leuven are șansa ei și in acest sezon. Distanță dintre ei și ultimul loc de Play Off este de doar patru puncte, așa ca un rezultat pozitiv in aceasta seara le-ar oferi șanse bune. Este un meci aprins in Belgia și ma aștept sa vedem cum ambele echipe se vor lupta pana la finalul meciului. Mergem pe varianta Peste 2.5 goluri și speram sa bifam pronosticul încă din primele 45 de minute.

Lafnitz – FC Juniors

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Lafnitz și FC Juniors, meci ce contează pentru etapa cu numărul 16 din Austria: 2.Liga !

Lafnitz pleacă cu prima șansa la câștigarea celor trei puncte puse in joc in aceasta seara și ma aștept sa o facă fără prea multe probleme. In acest moment sunt pe locul 6, la doar trei puncte distanță de podium. Problema mare in privința promovării este faptul ca doar primul loc merge in prima liga și acela este la o distanță de 10 puncte. Nu mai au voie sa facă niciun pas greșit de acum încolo și ma aștept ca Lafnitz sa arate cel puțin in aceasta seara ca o echipa mare.

De cealaltă parte, FC Juniors este pe ultimul loc in Clasament și nu văd cum ar putea sa fenteze retrogradarea la finalul sezonului. Toată echipa trebuie reorganizată și aduși jucatori valoroși pentru a se mai întâmpla ceva, dar nu sunt semne pentru așa ceva. Ma aștept ca in aceasta seara sa fie victime sigure in fără celor de la Lafnitz și de aceea mergem și noi pe varianta 1 solist, cât mai avem putina valoare in cota !

Ponturi Pariuri: 26.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: