Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 27.05.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Speram sa mai vedem un gol in cea de-a doua repriza a finalei Europa League si sa bifam un nou bilet castigator ! Ne apropiem de finalul lunii, asa ca vreau sa crestem cat mai mult cu profitul si sa notam inca un pas castigator !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Din. Minsk 2 – Rukh Brest 2

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dinamo Minsk 2 si Rukh Brest 2, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Belarus: Vysshaya Liga Reserve !

Dinamo Minsk este liderul la zi si echipa ce pleaca cu prima sansa la obtinerea celor trei puncte puse in joc. Au un sezon aproape perfect pana in acest moment, dar astazi chiar au un meci destul de greu. In 10 etape acestia au marcat de 32 de ori si au primit doar 8 goluri, dar acestia nu sunt cu mult peste restul adversarelor.

Rukh Brest 2 incearca in aceasta dupa-amiaza sa reintre in lupta pentru primul loc si sa le ofere o mana de ajutor si celor de la Bate si Neman. Echipa a aratat destul de bine pana in acest moment, fiind pe locul 4 cu 20 de puncte acumulate. Din punctul meu de vedere este o echipa deschisa, ce nu stie sa se apere si joaca un fotbal placut ochiului. Speram sa vedem goluri, asa ca am sa merg pe varianta Peste 2.5 goluri !

Austria Viena – Wolfsberger

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Austria Viena si Wolfsberger AC, meci ce conteaza pentru dubla mansa ce decide echipa ce merge in Conference League !

In aceasta seara se intalnesc doua echipe de un nivel apropiat, asa ca ne asteptam la un duel interesant, mai ales ca miza este un loc in noua competitie europeana, Conference League. Austria Viena pleaca cu un usor avantaj in aceasta seara, fiind echipa gazda si cea care trece printr-o perioada putin mai buna. Pe teren propriu nu au mai pierdut din luna a 3-a, atunci cand chiar Wolfsberger a reusit sa castige aici.

De cealalta parte, Wolfsberger se simte foarte bine pe teren strain si majoritatea punctelor din acest campionat au fost obtinute in deplasare. Astazi au un meci foarte greu, dar cu siguranta nu se vor preda prea usor. Este o echipa ofensiva, ce marcheaza aproape la fiecare meci, dar si care scartaie serios in aparare. Mergem la doua capete la acest meci, asa ca aleg varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

PONTURI PARIURI 27.05.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 41 RON fără depunere!