Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 27.12.2021

Bifam un nou bilet castigator chiar in ziua de Craciun si pastram sanse foarte bune de a termina ultima luna din 2021 pe profit. Din pacate ieri nu am avut timp sa ofer biletul pentru Premier League, acolo unde toate favoritele s-au impus fara probleme si am avut o zi perfecta, dar sper sa imi iau revansa astazi !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Bamber Bridge – Lancaster

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Bamber Bridge si Lancaster, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Anglia: NFL Premier League !

Bamber Bridge este favorita sa castige meciul de astazi si sa isi adauge inca trei puncte importante in clasament, acolo unde sunt in lupta pentru promovare. In acest moment au 41 de puncte acumulate, fiind pe locul 3, dar au si un meci mai mult fata de Matlock si Buxton, echipe aflate in fata lor. Astazi nu vor avea deloc un meci usor, deoarece adversarul este unul incomod si trebuie sa ofere tot ce au mai bun pentru a castiga toate cele trei puncte. Au una din cele mai bune ofensive din campionat, dar apararea nu este la acelasi nivel.

De cealalta parte, Lancaster este o echipa de mijlocul clasamentului, fiind mai exact pe locul 9 pentru moment. O victorie in aceasta dupa-amiaza i-ar tine relativ aproape de locurile de Play Off, dar nu cred ca acesta ar fi un obiectiv realist pentru ei. Trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, sa obtina puncte multe cu echipele din subsol si sa incerce sa obtina maximul cu echipele din fata. De aceea cred ca cel mai bun pronostic pentru acest meci este ambele echipe marcheaza, iar cota este una foarte buna !

Mechelen – Seraing

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre KV Mechelen si Seraing, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 21 din Belgia: Jupiler Pro League !

KV Mechelen spera in acest sezon si are sanse foarte mari sa obtina un loc in Europa la finalul campionatului. In acest moment sunt pe locul 8, ultimul ce permite sanse la un loc in Conference League. Totusi, cu o victorie in aceasta seara s-ar apropia la un singur punct de locul 4, loc ocupat in acest moment de Anderlecht, echipa ce intra in Play Off-ul pentru campionat. Mechelen a jucat bine per total in acest sezon, chiar daca au un golaveraj negativ (35 cu 37), acestia si-au dozat foarte bine efortul si au obtinut puncte importante.

De cealalta parte, Seraing este la polul opus in clasament, adica pe locul 17. In acest moment echipa ar intra la barajul de retrogradare, iar obiectivul acestora este sa scape de acest loc. Ultimul loc este destul de departe, numai putin de 10 puncte ii desparte de Beerschot, dar St. Truiden este aproape, mai exact la doar doua puncte. O victorie in aceasta seara ar fi de aur pentru ei, dar au o misiune foarte grea. Ma astept sa vedem un meci deschis, cu multe ocazii de poarta si speram noi si goluri, iar de aceea vom merge pe varianta ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 27.12.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1.000 RON!