Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 29.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

Polonia s-a mulțumit cu “puțin” in meciul cu Andorra și din păcate ne-a lipsit un singur gol pentru a avea un nou bilet câștigător. Încercam sa începem săptămâna cu dreptul, chiar dacă oferta este una extrem de săracă. Ne bazam pe goluri in liga de tineret din Anglia și sper sa vedem încă un bilet câștigător!

ban pe ban cu ion dan alexandru

Sunderland U23 – Burnley U23

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sunderland U23 și Burnley U23, meci ce contează pentru etapa cu numărul 21 din Anglia: Premier League 2! Sunderland este pe locul 11, fiind in ultimele trei echipe clasate din acest campionat.

Aici nu exista echipe care sa retrogradeze, așa ca nu exista nici o presiune pe umerii lor. Avem in fata o echipa ce joaca destul de deschis, iar pe teren propriu marchează și încasează fără vreo limita.

Cotele au luat-o razna și se pare ca la unele case de pariuri, Sunderland a devenit echipa favorita la victorie, după ce aceștia primiseră clar șansa a doua.

De cealaltă parte, Burnley se lupta la un loc in Play Off, deoarece primul loc este clar al celor de la Leeds. Sunt ceva probleme de lot, de aceea și aceste mișcări de cote, dar Burnley este o formație ultra ofensiva și cu siguranța ii vom vedea și astăzi la treaba.

Merg pe varianta Peste 2.5 goluri și sper sa vedem spectacol si cât mai multe reușite in aceasta după-amiaza.

West Brom U23 – Crystal Palace U23

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre West Brom U23 și Crystal Palace U23, meci ce contează pentru etapa cu numărul 21 din Anglia: Premier League 2!

West Brom este ultima clasata in campionat și este de departe cel mai slab adversar din aceasta liga. Au una dintre cele mai slabe defensive, cu numai puțin de 38 goluri primite in 17 etape. Chiar și așa, astăzi nu ii văd sa se predea prea ușor și cred ca își vor juca șansa pana la final.

De cealaltă parte, Crystal Palace este foarte aproape sa obțină un loc in Play Off, dar pentru acest lucru au nevoie prima data de o victorie in aceasta după-amiaza. Palace nu este o formație de deplasare, iar acest lucru se vede și in ultimele rezultate.

Aceștia nu au mai reușit să câștige de 5 meciuri pe teren străin și dacă vor sa intre in Play Off, astăzi ar fi momentul perfect sa revină.

Ban Pe Ban Ion Dan 29 Martie 2021