Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 30.07.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Conference League este o alta competitie inventata de UEFA pentru bani, iar acest lucru se vede foarte clar in rezultatele de ieri. Nu vreau sa vorbesc mai multe ca nu are rost, asa ca haideti sa trecem la meciurile de Vineri, deoarece incep usor, usor campionatele !

ban pe ban cu ion dan

Rapid – Farul

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Romania: Liga 1 !

Rapidul a revenit in Liga 1 cu doua victorii, fiind dupa primele doua etape pe primul loc la egalitate de puncte cu CFR Cluj. Asteptarile sunt mari din partea fanilor si a iubitorilor de fotbal din Romania, dar cred ca este doar un foc de baie din partea giulestenilor. Le va fi foarte greu sa termine in top4, chiar si top6 in acest sezon, deoarece echipa are nevoie de multe alte intariri, de experienta si omogenitate. Cele doua victorii din primele etape le dau un moral foarte bun inainte de meciul cu Farul, iar casele de pariuri le ofera prima sansa la victorie.

De cealalta parte, Farul Constanta este un proiect foarte ambitios, ce imi place mult. Cel mai mult imi place ca este mana lui Hagi si Popescu acolo, iar intr-un final, politicul din Constanta a zis sa se implice. Farul a avut un meci destul de greu in prima etapa cu UTA, reusind sa termine la egalitate, iar saptamana trecuta au invins Gazul cu 2:0. Din punctul meu de vedere este o echipa puternica ce trebuie luata in seama, iar cota pentru ca vor marca astazi este una foarte buna !

Napredak – Radnicki 1923

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Napredak si Radnicki 1923, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Serbia: Super Liga !

Napredak a trait periculos sezonul trecut si au tremurat pana pe finalul campionatului pentru locul in prima liga. Noul sezon l-au inceput bine, reusind sa castige in prima etapa cu scorul de 3:0 in fata celor de la Kolubara, dar apoi a urmat infrangerea din deplasare cu Radnicki Nis. Acolo a fost un meci suspect de 2 pauza 1 final, dar nu vreau sa evidentiez acest lucru, ci faptul ca Napredak este o formatie de marcheaza destul de mult, dar si care primeste.

De cealalta parte, Radnicki 1923 a venit anul acesta din liga secunda si se pare ca sunt pusi pe fapte mari. Dupa primele doua etape au reusit sa obtina 6 puncte, fiind la egalitate de puncte cu Partizan si Backa Topola. 4 goluri marcate si 2 primite pana acum, dar echipa joaca extrem de deschis. Ma astept sa vedem goluri in acest duel, iar cota pentru minim doua reusite este una extrem de buna !

Ponturi Pariuri: 30.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: