Ban pe Ban cu Ion Dan Alexandru – 30.11.2021

Suntem in ultima zi din luna Noiembrie si sper ca o vom termina cu inca un bilet castigator ! A fost o luna dificila, dar eu cred ca ne-am descurcat bine. Astazi avem o oferta cat de cat interesanta, deoarece avem etapa intermediara si sper ca ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivul !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

Braga – Vizela

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Braga si Vizela, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Portugalia: Liga Portugal !

Braga este pe locul 5, cu 19 puncte acumulate in 11 etape. O victorie astazi i-ar ajuta sa urce pe locul 4, in spatele granzilor Braga, Sporting si Porto. Le va fi foarte greu celor de la Braga sa se lupte la podium, dar si un loc 4 ar fi multumitor pentru ei. Astazi are prima sansa la victorie si la castigarea celor trei puncte, deoarece au in fata un adversar ce nu prea cunoaste gustul victoriei. Pe teren propriu Braga a aratat mereu foarte bine si ma astept ca acest lucru sa se repete si astazi.

De cealalta parte, Vizela are ca obiectivul salvarea de la retrogradare in acest sezon. Pentru moment le iese acest lucru, fiind pe locul 13, dar sunt la doar 2 puncte peste linia rosie. Au probleme mari, atat in atac, unde nu produc aproape nimic, cat si in defensiva, unde au primit numai putin de 16 goluri. Nu vad cum in aceasta seara Vizela se poate opune in fata celor de la Braga, asa ca merg direct pe varianta 1 solist !

Atalanta – Venezia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Atalanta si Venezia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Italia: Serie A !

Atalanta este pe locul 4 in acest moment, iar obiectivul lor principal si realist pentru acest sezon este clasarea pe podium. Au tot ce le trebuie pentru a termina in top3, dar nu cred ca au si forta sa traga pe bune la titlu. Au gafat-o in Champions League, acolo unde puteau sa treaca pe locul 2, dar calificarea nu este inca jucata. Astazi pleaca clar cu prima sansa la victorie si ma astept sa isi castige toate punctele fara prea mari probleme, dar cred ca vom avea si spectacol din partea lor.

De cealalta parte, Venezia este pe locul 14 in clasament, cu 15 puncte acumulate pana acum. Obiectivul acestora este salvarea de la retrogradare in acest sezon, iar la cum au stat lucrurile pana acum, cred ca au toate sansele de a o face. In aceasta seara au un meci foarte greu si nu stiu ce pot scoate din el. Daca se vor baricada in propriul careu si vor incerca sa tina de 0:0, vor fi victime sigure, singura sansa a lor fiind contra-atacul. Ma astept sa vedem goluri in acest meci, asa ca merg pe varianta Peste 2.5 goluri !

Ponturi Pariuri: 30.11.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!