Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 31.05.2021

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 40%
Castigate: 6/15
Unitati: -185

Din pacate am vazut o finala de Champions League saraca in goluri. Chelsea a reusit sa marcheze, dar Manchester City nu a fost deloc inspirata, asa ca ultimul bilet de la proiect a fost necastigator. Terminam luna cu un profit foarte bun, dar speram sa prindem si ultimul bilet din Mai !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Olanda U21 – Franta U21

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Olanda U21 si Franta U21, meci ce conteaza pentru sferturile de finala de la Campionatul European de tineret !

Olanda a reusit o calificare la mustata in grupa A, acolo unde au intalnit Germania, Romania si Ungaria. Au avut norocul ca in ultima etapa au intalnit Ungaria, echipa deja eliminata si au reusit sa isi faca un super golaveraj prin victoria cu 6:1. I-am vazut in meciul direct cu tricolorii mici si sincer nu mi s-au parut o echipa de speriat. Au calitate individuala mai buna, dar per total este o echipa ce poate primi gol destul de usor.

De cealalta parte, Franta a terminat pe locul 2 in grupa cu Danemarca, Islanda si Rusia, iar astazi pleaca cu prima sansa la calificare. Nici Franta nu mai este puterea de alta data, dar ramane un adversar puternic. Casele de pariuri o dau favorita in acest duel, dar cu siguranta vor avea un meci dificil. Olanda sta bine pe faza de atac, asa ca Franta trebuie sa marcheze cel putin o data pentru a avea sanse de calificare. Din punctul meu este clar un meci de Peste 1.5 goluri, iar cota este perfecta !

Turcia – Guineea

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Turcia si Guineea, meci ce este unul de pregatire pentru cele doua nationale.

Multe nu ar fi de spus despre acest meci, fiind unul amical iar statistica nu isi are rostul. Turcia este clar echipa mult mai puternica si chiar daca este unul de pregatire, ma astept sa ii vedem destul de interesati sa faca un meci bun. Nationala Turciei a aratat foarte bine in ultima perioada si cred ca usor, usor se naste o noua putere Europeana.

De cealalta parte, Guineea este ciuca batailor, indiferent de adversar. Chiar sunt curios cum vor arata astazi, mai ales ca au in fata o echipa foarte puternica pentru nivelul lor. Este o varianta sa pariem si ca acestia nu vor marca, dar este mai riscant, deoarece este un meci amical. Vom juca cat de sigur se poate, mai ales ca avem cote destul de mari, asa ca am mers pe varianta Turcia castiga minim o repriza !

PONTURI PARIURI 31.05.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!

Leave a Comment: