Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 01.07.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 55.6%
Castigate: 5/9
Unitati: 172
Proiect „Ban pe ban” – 1 iulie 2020: Am incheiat luna cu inca un bilet castigator. Iunie a fost o luna foarte buna pentru noi si am toata increderea ca si Iulie va fi cel putin la fel de buna.
Toate campionatele din Europa se desfasoara la foc automat, iar oferta de pariere este extrem de bogata in fiecare zi. Avem de unde sa alegem si speram sa facem o treaba cat mai buna !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Miercuri, 1 Iulie !

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Inter si Brescia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Italia: Serie A ! Inainte de pandemie titlul de campioana era foarte aproape de Lukaku&Co., dar ultimele rezultate i-au dus la 11 puncte in spatele Batranei Doamne. Cu o victorie astazi s-ar apropia de Lazio, formatia de pe locul secund, dar nu ar fi o realizare la fel de mare ca titlul de campioana. Inter a tremurat serios in ultimele doua meciuri: egal cu Sassuolo pe teren propriu si o victorie la limita la Parma, scor 1:2, cu ambele goluri marcate in ultimele 10 minute. Sunt foarte ofensivi si la acest lucru ma astept sa il vedem si astazi. De cealalta parte, Brescia nu mai are nimic de pierdut si chiar nu ii vad sa vina sa se aseze cu fundul in poarta in aceasta deplasare. Au sansa lor de a marca un gol, ce ar incinge si mai rau meciul. Din punctul meu de vedere este un duel de Peste 2.5 goluri, iar cota este una foarte buna !

Arsenal – Norwich

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Arsenal si Norwich, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Anglia: Premier League ! „Tunarii” pleaca mari favoriti in castigarea celor trei puncte puse astazi in joc, lucru ce cred ca se va intampla. Chiar daca au un sezon ratat, gazdele de astazi au aratat pofta de joc dupa aceasta pauza cauzata de Coronavirus si ii vad foarte „alerti” si astazi. De cealalata parte, adversarul este unul extrem de slab. Norwich nu mai are nici o sansa de a se salva de la retrogradare si nu ii vad ca astazi sa miste ceva. Pe langa faptul ca sunt ca si retrogradati, echipa nu joaca nimic si nimeni de acolo nu poate misca mai mult decat au facut-o. Sunt cu mult sub nivelul campionatului, iar din punctul meu de vedere Arsenal isi va castiga lejer meciul !

Leave a Comment: