Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 01.08.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 30.8%
Castigate: 4/13
Unitati: -491
Proiect „Ban pe ban” – 1 august 2020: Luna Iulie a fost o luna buna pentru noi si ca atare am terminat pe profit. Am cel putin aceleasi asteptari si de la August, doar ca treaba se va ingreuna si in urmatoarea perioada o sa ramanem cu foarte multe meciuri amicale. Speram sa le facem piept si sa obtinem o noua luna buna.
Oferta de astazi este destul de slabuta, mai ales pentru o zi de Sambata. Avem extrem de multe meciuri amicale, dar din pacate nu toate au cotele afisate. Vreau sa incep cu dreptul aceasta luna, asa ca am sa merg cat de safe se poate si ne vom multumi doar cu o cota de 1.70 pentru prima zi din luna.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Sambata, 1 August !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Viitorul – Sepsi

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Viitorul Constanta si Sepsi Sf. Gheorghe, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 13 din Play Out-ul Ligii 1 !

Baietii lui Hagi sunt salvati de mult timp de la retrogradare si nu cred ca s-a pus vrun moment problema de un asemenea esec la Ovidiu. „Regele” a rulat foarte multi jucatori in acest Play Out si a jucat de fiecare data ofensiv, oferind spectacol si multe goluri. La Sepsi lucrurile au inceput sa se complice putin, dar la cum arata echipa, nu cred ca vor ajunge pe loc de retrogradare. In acest moment sunt la doua puncte de linia rosie, dar au si un meci mai putin disputat fata de Poli Iasi.

Ma astept ca astazi sa preseze, dar nu vom merge pe mana lor, ci vom astepta doar doua goluri in meci !

Arsenal – Chelsea

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Arsenal si Chelsea, meci ce conteaza pentru finala FA CUP !

Se anunta un meci echilibrat, ambele echipe dorind sa obtina acest titlu. Casele de pariuri le ofera un mic avantaj celor de la Chelsea, dar fiind un singur meci cu trofeul pe masa, nu recomand sa se joace pe solist. Oricine se poate impune intr-o astfel de partida, unde conteaza extrem de mult inspiratia de moment si chiar si dramul de noroc.

Eu cred ca ambele formatii vor avea momentele lor bune de joc si cred ca vom vedea minim doua reusite. Pentru a obtine o cota mai bunicica, am sa aleg intervalul de goluri 2-5, la o cota multumitoare.

Leave a Comment: