Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 01.11.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 73.3%
Castigate: 11/15
Unitati: 845

Proiect „Ban pe ban” – 1 Noiembrie 2020: Luna Octombrie nu a fost una profitabila pentru proiectul nostru. Am pierdut pasi importanti cu echipele nationale si din pacate nu am mai reusit sa revenim pe final, chiar daca am fortat de multe ori peste norma. Astept o luna mult mai buna si sper sa repetam rezultatul din Septembrie, acolo unde am avut peste 1000 unitati profit. Gata cu vorba si haideti la treaba !

 Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 1 Noiembrie !  

ban pe ban cu ion dan alexandru

AZ Alkmaar – Waalwijk

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre AZ Alkmaar si Waalwijk, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Olanda: Eredivisie !

In Europa League lucrurile merg brici pentru cei de la AZ Alkmaar, fiind pe primul loc dupa primele doua etape. Au facut doua meciuri frumoase, dar acum trebuie sa se concentreze pe meciurile din campionat, acolo unde lucrurile nu sunt la fel de roz. Se pare ca au un mare track de repriza a doua, deoarece au pierdut puncte extrem de importante in cea de-a doua parte a meciului. Dupa ce au fost intorsi de la 4:0 la pauza, 3:1, a venit si rezultatul de 2:2 de etape trecuta din deplasarea de la Den Haag, victorie pierduta tot in ultimele minute.

Ar fi cazul ca astazi sa castige, dar nu mergem pe victorie, deoarece sunt foarte imprevizibili. Waalwijk este si ea o echipa deschisa, dar cu mult sub nivelul celor de la AZ. Este foarte posibil sa marcheze si ei, asa ca ma voi duce pe varianta Peste 2.5 goluri, dar ma astept ca gazdele sa puncteze de multe ori.

FC Copenhaga – Lyngby

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga si Lyngby, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Danemarca: SuperLiga !

Copenhaga oscileaza in campionat dupa startul extrem de slab si au nevoie disperata de o perioada plina de victorii pentru a recupera dezavantajul de puncte fata de lider. Astazi au un meci foarte usor, dar la cum au jucat pana acum, cota de 1.28 nu se merita pentru 1 solist. Nu avem pic de valoare in acest pronostic, asa ca ne vom feri.

Lyngby este si ea o echipa foarte ofensiva si deschisa in acelasi timp, iar rezultatele din acest sezon ne confirma acest lucru. In mod normal Copenhaga ar trebui sa faca instructie cu ei, dar se poate intampla orice. Am ales sa merg pe numarul de goluri, acolo unde avem o cota bunicica si sanse frumoase de reusita !

Proiect Pariuri: 31.11.2020

Leave a Comment: