Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 01.12.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Din păcate Leicester nu a vrut sa castige meciul de acasă cu Fulham, iar noi am ratat finalul de luna pe muchie de cuțit. Primele trei săptămâni din Noiembrie au fost demențiale și sper ca același start de luna sa îl am și in Decembrie ! Debutăm de ziua României cu meciurile din UEFA Champions League și sper sa începem cu dreptul in aceasta zi de sărbătoare.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Marți, 1 Decembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Monchengladbach – Inter

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Monchengladbach și Inter, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa B pentru UEFA Champions League !

Situația in grupa B este una destul de haotica, dar lucrurile par sa înceapă sa se îndrepte pe acest final de campanie. Nemții sunt surprinzător pe prima poziție, aceștia reușind sa acumuleze 8 puncte in primele patru etape. Un rezultat pozitiv astăzi pentru ei și o victorie a Realului in Ucraina, le-ar aduce o calificare sigura in primăvara europeană din Champions League. Ar fi un succes imens pentru o asemenea echipa, mai ales dintr-o grupa cu Real Madrid și Inter, dar pana vorbim de calificare mai este ceva.

Inter este cu orgoliul rănit și are nevoie disperata de victorie pentru a mai rămâne o șansa in privința locului 2 din grupa. Italienii și-au făcut-o cu mâna lor pana acum și ma aștept sa ii vedem foarte montati pentru duelul din aceasta seara. Stau la mâna rezultatelor chiar dacă vor câștiga in aceasta seara, dar chiar și așa, ar mai exista o șansa. Am sa merg pe varianta X2, fiind una extrem de sigura din punctul meu de vedere.

Shakhtar – Real Madrid

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Shakhtar și Real Madrid, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa B pentru UEFA Champions League !

Shakhtar s-a stins extrem de repede după rezultatele magnifice obținute in fata celor de la Real Madrid și Inter Milano. Nemții i-au umilit tur-retur și nici nu vreau sa fiu in pielea lor acum. Au primit numai puțin de 10 goluri in doar doua meciuri, dar chiar și așa păstrează șanse matematice la cel puțin ocuparea locului 3. O înfrângere astăzi ar putea pune capăt campaniei europene pe acest an, iar șansele sunt destul de mari.

Real Madrid a avut in start de grupa slab, dar ușor, ușor lucrurile și-au revenit. Au fost extrem de importante victoriile cu Inter, iar in acest moment au șanse bune sa termine pe primul loc in grupa. Este foarte important sa ii devanseze pe cei de la Monchengladbach, deoarece vor avea un parcurs mai ușor mai departe. Pe acest lucru ma bazez și in aceasta seara și nu cred ca se va repeta istoria de la meciul tur cu Shakhtar.

Proiect Pariuri: 01.12.2020

Leave a Comment: