Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 02.12.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 14/21
Unitati: 898

Speram sa avem un rezultat pozitiv dupa rezultatele finale din prima zi a lunii decembrie, deoarece avem mare nevoie de un start perfect pentru a ne asigura o banca cat mai mare pana la mijlocul lunii. Ziua de miercuri vine cu meciuri din Champions League foarte tentante, dar in acelasi timp si extrem de dificile. Sper ca am fost inspirat in alegerile facute, deoarece am incercat sa joc cat mai safe!

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 2 Decembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Dortmund – Lazio

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Borussia Dortmund si Lazio, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din grupa F pentru grupele Champions League !

Cele doua adversare de astazi domina grupa F, iar sansele ca vruna dintre ele sa rateze calificarea mai departe sunt foarte mici. Duelul a ramas momentan pentru prima pozitie din clasament, deoarece un singur punct le desparte pe cele doua echipe. Dortmund a reusit sa preia conducerea grupei dupa victoria dubla cu Club Brugge si in acest moment sunt favoriti la primul loc. Chiar si un rezultat de egalitate este bun pentru ei in aceasta seara, deoarece imi este destul de greu ca se vor incurca in ultima etapa in Rusia.

Lazio a avut o campanie foarte buna in acest sezon, mai ales ca echipa a avut mult de suferit din cauza virusului. Au fost nevoiti sa joace ultimele doua meciuri cu multe rezerve, dar in aceasta seara au la dispozitie aproape tot lotul. Ne asteptam la un meci deschis, cu multe ocazii de poarta de ambele parti si cred ca pariul Peste 2.5 goluri este o varianta buna.

Manchester UTD – PSG

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Manchester United si PSG, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 5 din grupa H pentru grupele Champions League !

Se anunta un super meci in aceasta seara, deoarece ambele formatii au nevoie de punct/puncte pentru a-si asigura in mare parte sau in totalitate calificarea din primavara europeana. United a condus pe toata durata competitiei grupa de pe primul loc si au astazi sansa sa isi rezerve biletele pentru faza urmatoare, asta daca vor reusi sa castige meciul din aceasta seara. Chiar si un rezultat de egalitate este unul benefic pentru echipa, deoarece vor avea nevoie de doar un punct din duelul cu Leipzig.

De cealalta parte, PSG nu are alta varianta decat victoria. Au avut un start de grupa extrem de greu, dar totul se poate rezolva pe acest final de competitie. O victorie astazi i-ar putea arunca pe prima pozitie din grupa si am putea avea o ultima etapa extrem de interesanta. Daca si Leipzig va castiga in Turcia, atunci United, PSG si Leipzig vor fi la borna cu numarul 9 inainte de ultimul meci. Nu vad cum PSG ar putea sa piarda un meci atat de important pentru soarta clubului in acest sezon, asa ca am sa merg pe varianta X2 !

Proiect Pariuri: 02.12.2020

Leave a Comment: