Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 03.08.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 73.7%
Castigate: 14/19
Unitati: 905
Proiect „Ban pe ban” – 3 august 2020: Ne continuam parcursul foarte bun din luna Iulie si in August ! Primele doua bilete de la proiect sunt castigatoare, iar noi avansam pas cu pas spre un nou profit. Am vazut goluri foarte multe ieri, iar partidele alese de noi nu au fost ocolite. Nu am avut emotii la niciunul dintre meciuri si speram ca si astazi sa avem aceeasi inspiratie.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Luni, 3 August !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Univ.Craiova – CFR Cluj

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, meci ce conteaza pentru finala Ligii 1 !

Clujenii au nevoie disperata de a castiga acest meci daca vor sa termine pe primul loc, in timp ce Craiova are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a termina aceasta lupta. Se anunta un meci foarte tensionat, in care cele doua formatii trebuie sa isi schimbe stilurile: CFR nu mai are voie sa stea la cutie, ci trebuie sa atace, in timp ce Craiova trebuie sa isi pazeasca spatele si sa nu se arunce in lupta.

Sunt tare curios ce o iesi la acest meci, dar cu siguranta vom vedea 90 de minute aprinse, in care ambele echipe vor incerca sa loveasca. Cred ca pariul Peste 1.5 goluri are o cota foarte buna si merita incercata !

Servette – Sion

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Servette si Sion, meci din ultima etapa din Elvetia: Super League!

Servette nu mai are cum sa piarda locul 4, acestia avand deja un avans de 4 puncte fata de Luzern, iar rezultatul din ultima etapa nu mai conteaza pentru ei. Chiar si asa, ma astept sa ramana o echipa ce va juca deschis, iar daca vor avea sansa sa marcheze, nu cred ca vor da inapoi. De cealalta parte, Sion este pe loc de baraj pentru retrogradare si se afla la un singur punct de salvare.

Sunt la mana celor de la Thun, echipa ce trebuie sa piarda in deplasarea de la Zurich si Sion sa obtina punct/puncte aici. Ma astept sa vedem minim trei reusite intr=o asemenea intalnire, iar cota nu este deloc una rea !

Leave a Comment: