Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 06.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 38.1%
Castigate: 8/21
Unitati: -171
Proiect „Ban pe ban” – 6 Septembrie 2020: Continuam forma puna prin care trecem si ne bucuram de inca un bilet castigator. Aceasta competitie ce pare foarte complicata pentru unii, pentru noi este una profitabila si incercam sa scoatem din ea cat mai mult. Chiar daca astazi evolueaza niste nationale de top, noi am sa ne indreptam atentia catre unele ce nu sunt luate in considerare de majoritatea.
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Duminica, 6 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Malta – Letonia

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Malta si Letonia, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Nations League: Grupa D !

Nivelul de calitate este unul scazut in aceasta liga, dar pe acest fond apar si erorile grave in defensiva. Pe acest lucru ma bazez si eu astazi si sper sa vedem un meci cu minim doua reusite. Malta a avut victoria in mana in prima etapa, atunci cand s-au deplasat pe terenul celor de la Insulele Feroe si in minutul 73 conduceau cu scorul de 1:2. Din pacate finalul nu a fost al lor si au pierdut cu doua goluri primite in ultimele 3 minute ale partidei.

Nici Letonia nu a debutat cu dreptul, dar macar au scos un punct cu Andora. In mod normal, evoluau pe teren propriu si aveau un mare avantaj, dar jocul modest nu le-a putut aduce mai mult de atat. Speram ca astazi sa fie intr-o forma mai buna si cred ca aceasta cota de 1.44 pentru pronosticul Peste 1.5 goluri este una umflata !

 

Slovenia – Moldova

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Slovenia si Moldova, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Nations League: Grupa C !

Ambele echipe vin dupa rezultate de egalitate, iar nevoia de puncte este una foarte mare pentru a putea avea sanse la promovarea in grupa b. Slovenia se poate declara multumita cu remiza alba scoasa cu Grecia, un meci unde nu prea au avut niciun cuvant de spus. Grecii au ratat aproape din toate pozitiile clare de gol, asa ca rezultatul 0:0 este unul pozitiv.

De cealalta parte, Moldova a remizat si ea, dar cu goluri: 1:1 pe teren propriu cu Kosovo. Si pentru ei a fost maximul ce l-au putut obtine, Kosovo fiind echipa ce a dictat ritmul jocului aproape tot meciul. Astazi cred ca Slovenia este nuca mai tare si ma astept sa isi obtina toate cele trei puncte, altfel neavand sanse la la primul loc !

 

Leave a Comment:

Open

Close