Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 10.01.2021

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 68.2%
Castigate: 15/22
Unitati: 935

Gaziantep si-a facut foarte repede treaba si a reusit sa marcheze in primele 5 minute ale partidei, in timp ce Benevento si Atalanta au facut recital si am vazut numai putin de 5 goluri marcate. Astfel, biletul cota 2 este din nou castigator, iar noi ne continuam super forma din 2021 ! Speram sa fim la fel de inspirati si in ultima zi din saptamana, mai ales ca avem o oferta foarte atractiva !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Duminica, 10 Ianuarie 2021 !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Juventus – Sassuolo

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Juventus si Sassuolo, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 17 din Italia: Serie A !

Cele doua formatii sunt vecine in clasament, dar Juventus pleaca clar cu prima sansa la victorie in aceasta seara. Mai ales ca in ultima etapa au reusit sa o spulbere pe AC Milan, formatia de pe primul loc, “batrana doamna” are un moral de fier in acest moment. Pe teren propriu se intampla foarte rar ca Juventus sa nu faca un joc solid si nu cred ca astazi nu vor fi la nivel inalt. Chiar daca au reusit sa o bata pe Milan, acestia sunt pe locul 5 si mai au puncte serioase de recuperat.

De cealalta parte, Sassuolo are un sezon foarte bun, dar in meciurile cu echipele mari s-au vazut ca sunt destul de limitati. Ma astept sa vad un raspuns si din partea lor, dar nu cred ca au forta sa se ia la lupta cu o formatie precum Juventus. Ma astept la un meci deschis, cu multe faze de poarta si bineinteles si goluri, asa ca ma voi duce pe pariul Peste 2.5 goluri !

Hatayspor – Besiktas

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Hatayspor si Besiktas, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Turcia: Super Lig !

Hatayspor are o misiune foarte grea in aceasta seara, mai exact aceea de a opri liderul din Turcia. Gazdele de astazi nu au un sezon deloc rau, acestia clasanduse pe pozitia a 6-a, fiind la doar 4 puncte de locurile de Europa. Chiar si asa, inca nu se pot numi o mare forta in Turcia, iar puterile lor sunt destul de limitate, mai ales in meciurile cu echipele mari.

De cealalta parte, Besiktas a luat un elan serios in lupta pentru titlu si se pare ca in acest moment nimeni nu o poate impiedica. In ultima etapa au facut spectacol, marcand numai putin de 6 ori in poarta celor de la Rizespor. Astazi ma astept sa fie la acelasi nivel si nu vad cum pot pierde acest duel cu Hatayspor. Pentru o cota mult mai buna, am sa merg pe varianta x2&Peste 1.5 goluri, deoarece ma astept sa vedem si ceva reusite pe tabela.

Proiect Pariuri: 10.01.2021

Bilet Cota 2 7

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !

Leave a Comment: