Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 10.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 41.7%
Castigate: 10/24
Unitati: -201
Proiect „Ban pe ban” – 10 Septembrie 2020: Din pacate am pierdut pe chinezi ieri, Guangzhou castigand doar cu scorul de 2:0. Au mai avut cel putin 3-4 ocazii clare de a marca, dar se pare ca golul cu numarul 3 nu a vrut sa isi faca aparitia. Mergem din nou pe goluri astazi si am mare incredere ca vom iesi din aceasta pasa proasta. Balanta inca este una pozitiva, dar trebuie sa ne revenim cat mai repede !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Joi, 10 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Orebro – Malmo

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Orebro si Malmo, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Suedia: Allsvenskan !

Malmo are un avantaj linistitor in acest moment fata de restul urmaritoarelor, fiind pe primul loc, cu 6 puncte mai mult decat Hacken, echipa de pe locul secund. Chiar si asa, mai sunt multe etape de jucat si daca vor sa aibe parte de un final de sezon linistit, trebuie sa isi castige cat mai multe multe inca de pe acum.

In ultima etapa s-au incurcat chiar pe teren propriu cu Elfsborg si au pierdut doua puncte importante. Nu este genul lor sa faca prea multe meciul de under 2.5 consecutive, asa ca astazi ma astept sa joace agresiv ! Orebro este intr-o forma pozitiva, in ultimele 4 meciuri reusind sa marcheze destul de mult, iar in ultima etapa au avut un rezultat de 4:3. Din punctul meu de vedere este clar un meci de minim trei reusite, iar cota este una buna !

 

Liverpool M. – Danubio

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Liverpool M. si Danubio, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Uruguay: Primera Division – Apertura !

Cele doua echipe nu au un start de sezon fabulos, acestea acumuland 10, respectiv 11 puncte in 10 etape jucate. Sunt aproape de mijlocul clasamentului, loc unde este o lupta foarte stransa. Orice se poate intampla, mai ales ca sunt la inceput de sezon si o serie buna de 3 win-uri, te poate urca extrem de mult sau invers.

Cele doua echipe se cunosc foarte bine, iar in aproape toate intalnirile directe a iesit spectacol. De ce sa nu avem si astazi macar doua goluri marcate? Mai ales ca avem o cota extrem de frumoasa pentru acest pronostic !

 

Leave a Comment:

Open

Close