Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 14.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 38.1%
Castigate: 8/21
Unitati: -171
Proiect „Ban pe ban” – 14 Septembrie 2020: Inca nu cunoastem rezultatele din Rusia si Islanda, dar speram sa fie unele pozitive si sa bifam un nou bilet castigator. Luna Septembrie este una foarte buna pentru noi pana in acest moment, dar vreau sa obtinem maximul pana la finalul lunii. Pana sa vedem cum incheiem weekend-ul, nu are rost sa stam degeaba, asa ca hai sa ne facem temele pentru maine !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Luni, 14 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Viitorul C. – Univ. Craiova

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Viitorul Constanta si Universitatea Craiova, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Romania: Liga 1 !

Plecarea lui Hagi de pe banca constantenilor se simte din plin in acest start de sezon. Viitorul a reusit sa castige un singur punct in primele doua etape, acela fiind din prima etapa cu UTA acasa, scor 1:1. A urmat infrangerea categorica cu FCSB, iar astazi dau nas in nas cu un alt adversar puternic.

Craiova a dezamagit in Europa, dar in campionat au mers cat de cat bine. In prima etapa au castigat intr-o deplasare grea la Sepsi, scor 0:1, cu un gol venit pe final, iar saptamana trecuta au castigat fara emotii acasa, 2:0 cu Astra. Nu cred ca vor pierde nici in aceasta seara, mai ales ca Viitorul este intr-o pasa proasta, iar cota pentru x2 este foarte interesanta !

Zenit – Arsenal Tula

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Zenit si Arsenal Tula, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Rusia: Premier League !

Zenit vine dupa doua rezultate negative: infrangere acasa la Dinamo Moscova si egal cu Lokomotiv. Ce este si mai rau pentru ei, este faptul ca nu au reusit sa marcheze in aceste doua meciuri si au cazut pe locul 3 in campionat. Nu cred ca va veni si al 3-lea esec pentru ei, mai ales ca joaca acasa si au in fata un adversar mai mult decat accesibil.

Arsenal Tula nu a impresionat cu nimic in acest start de sezon si se afla pe locul 14, cu doar 5 puncte acumulate in 6 etape. Din punctul meu de vedere sunt victima sigura in aceasta seara si cred ca Zenit va face si spectacol pe langa victoria ce o vor obtine !

 

Leave a Comment:

Open

Close