Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 14.10.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 36.4%
Castigate: 8/22
Unitati: -271
Proiect „Ban pe ban” – 14 Octombrie 2020:Speram ca biletul de Marți sa fie câștigător și sa ieșim din pasa proasta in care am intrat. Avem mult de munca pentru a ne reveni in aceasta luna ce a început prost și sper ca totul sa se termine cu bine. Oferta de Miercuri este din nou dedicată meciurilor din UEFA Nations League, așa ca vom avea din nou biletul format cu meciurile echipelor naționale. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 14 Octombrie !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Miercuri, 14 Octombrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Romania – Austria

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre România și Austria, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupele UEFA Nations League !
România nu mai are nimic de pierdut după înfrângerile cu Islanda și Norvegia, așa ca ar trebui sa vedem cel mai bun joc al nostru și o atitudine extrem de ofensiva. Astăzi avem nevoie de victorie pentru a mai putea spera la ceva, dar avem in fata un adversar de-a dreptul puternic.
Chiar dacă am câștigat meciul din tur, nu suntem cu nimic peste austrieci. Le-au revenit și jucătorii importanți ce au lipsit de acum câteva săptămâni și cu siguranța vor veni astăzi la victorie. Chiar dacă suntem intr-un moment dificil ca echipa, nu am sa pariez împotriva lor, ci voi merge pe linia de 1.5 la goluri. Avem o cota buna la Peste 1.5 goluri și cred ca este un pariu foarte accesibil.

Turcia – Serbia

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Turcia și Serbia, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupele UEFA Nations League !
Se anunța un duel foarte echilibrat, in care Turcia pleacă cu prima șansa la victorie, cel puțin in ochii bookmakerilor. Turcii au pierdut un singur meci pana acum, acela din Ungaria, dar au reușit sa obțină doar doua puncte. Au remizat in doua deplasări foarte grele (in Serbia și Rusia), iar acest lucru le da prima șansa la victorie astăzi.
Serbia se bucura de un singur punct pana acum, acela din turul cu Turcia. Echipa a pierdut in Rusia destul de clar, scor 3:1 și acum câteva zile pe teren propriu cu Ungaria. Au obținut o calificare importantă in fata Norvegiei pentru finala barajului de la EURO, iar echipa este cu un moral ridicat. Nu ii văd sa piardă meciul de astăzi, iar cota pentru x2 este una buna !

Proiect Pariuri: 14.10.2020

ban pe ban cu ion dan 14102020

Joacă ponturile AICI – Iei bonus 500 RON!ion dan

Leave a Comment:

Open

Close