Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 15.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Proiect „Ban pe ban” – 15 Septembrie 2020: Biletul zilei este din nou castigator ! Zenit si Craiova au castigat intr-o maniera clara, asa ca noi nu am avut absolut nici o emotie ca nu vom face profit. Proiectul merge extrem de bine pe luna Septembrie, iar acest profit se anunta de cateva luni bune in care am reusit sa terminam pe plus. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne concentram la urmatorul pas pentru a urca balanta si mai mult !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Marti, 15 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Dyn.Kiev – AZ Alkmaar

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dyn.Kiev si AZ Alkmaar, meci ce conteaza pentru calificarea in grupele Champions League !

Pandemia de coronavirus a modificat si regulamentul UEFA, asa ca lupta pentru calificare se da in aceasta seara. In cazul unui rezultat de egalitate, vom avea prelungiri si penalty-uri. Kiev este usor avantajata, deoarece cunoaste terenul pe care se va juca, dar din pacate nu vor avea si sustinerea fanilor.

AZ a reusit sa treaca de un tur, unul chiar greu in care a intalnit Plzen, dar au un mare dezavantaj: nu au jucat meciuri oficiale inafara de cel din Champions League de mai de 6 luni. De aceea nu cred ca astazi au sanse sa castige in timpul regulamentar, asa ca voi merge pe 1x !

Montpellier – Lyon

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Montpellier si Lyon, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Franta: Ligue 1 !

Se anunta o partida interesanta, deoarece ambele formatii au inceput destul de bine acest sezon si s-ar putea sa vedem multe goluri. Montpellier a inceput cu o infrangere pe terenul celor de la Rennes, dar nu s-au predat prea usor pe un teren pe care se castiga greu. A urmat o victorie importanta acasa, 3:1 cu Nice, o alta formatie tare a campionatului francez si ma astept ca nici astazi sa nu se faca de ras.

De cealalta parte, Lyon a defilat in prima etapa cu Dijon, castigand cu scorul de 4:1, dar apoi au facut un meci mai sters la Bordeaux. Eu cred ca vom vedea reusite astazi, iar cota pentru minim doua goluri mi se pare foarte buna si nu are rost sa riscam mai mult !

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply
Open

Close