Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 16.09.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 73.7%
Castigate: 14/19
Unitati: 905
Proiect „Ban pe ban” – 16 Septembrie 2020: Lovim din nou foarte frumos la proiect si incasam corespunzator ! Dynamo Kiev a castigat fara probleme 2:0, in timp ce meciul din Franta s-a terminat 2:1, asa ca pronosticul nostru Peste 1.5 goluri a iesit lejer. Avem o luna extrem de buna si imi pare rau ca am ratat si acele bilete, putine la numar, dar profitul putea sa fie unul mult mai mare. Incercam sa nu mai gresim nimic de acum incolo si sa facem o luna istorica !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Miercuri, 16 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Everton – Salford

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Everton si Salford, meci ce conteaza pentru EFL CUP !

Foarte multe nu ar fi de spus, Everton fiind clar echipa ce pleaca cu prima sansa la victorie si la calificare. Adversarul este unul din ligile secunde si niciodata nu se pot compara cu echipa din Liverpool. „Tricourile albastre” au inceput campionatul cu o victorie extrem de importanta, 0:1 pe terenul celor de la Tottenham si vine astazi decisa sa isi faca viata cat mai usoara in cupa.

S-au miscat foarte bine in aceasta vara pe piata de transferuri si au reusit sa aduca jucatori precum Nkounkou, Sandro Ramirez, Allan sau James. Ce am vazut in weekend mi-a placut foarte mult si cred ca si astazi vor juca la turatie buna. Ma astept sa vedem goluri si cred ca Everton va incepe meciul tare inca din primele minute, asa ca pariul gol in ambele reprize este o varianta buna !

St.Mirren – Celtic

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre St.Mirren si Celtic, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Scotia: Premiership !

Este o restanta a celor doua formatii, iar Celtic este condamnata sa castige pentru a tine pasul cu Rangers in lupta pentru campionat. „Verzii” au 13 puncte castigate in 5 etape, cu 6 mai putin decat Rangers, formatie ce este pe primul loc cu 19 puncte, dar cu doua meciuri mai mult disputate. Cele doua echipe se cunosc foarte bine si in general Celtic nu a avut probleme cu ei, ba mai mult, au facut spectacol pe unde s-au intalnit.

Din punctul meu de vedere este un meci de goluri, dar nu ma duc pe varianta Peste 2.5 goluri, ci voi juca gol in ambele reprize, deoarece ma astept la un start bun a celor de la Celtic, iar in cazul in care vor avea avantaj, vor scadea ritmul de joc !

Leave a Comment:

Open

Close