Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 17.09.2020

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 77.8%
Castigate: 14/18
Unitati: 1005
Proiect „Ban pe ban” – 17 Septembrie 2020: Am vazut trei goluri in Scotia in prima repriza, iar apoi nimic. Incredibil cat de urat putem pierde si punem capat unei forme de moment extrem de buna. Imi pare rau ca totul s-a terminat asa, dar trebuie sa ne concentram la urmatoarele mutari, mai ales cand avem un profit atat de bun !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + Biletul zilei de Joi, 17 Septembrie !
proiectul ban pe ban cu Ion Dan Alexandru

Goteborg – Copenhaga

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre IFK Goteborg si FC Copenhaga, meci ce conteaza pentru sferturile de finala a calificarilor in grupele Europa League !

Bookmakerii se asteapta la o partida echilibrata, iar avatanjul terenului propriu este plusat destul de mult pentru Goteborg. Este adevarat ca acest lucru conteaza foarte mult, deoarece calificarea se da intr-un singur meci. Totusi, cred ca danezii sunt cu cel putin o clasa peste adversarii lor de astazi si cred ca vor merge mai departe.

Imi place si cota de 2 solist, dar ma repet, fiind un singur meci, sansele de a vedea prelungiri si penalty-uri sunt destul de mari, asa ca am sa merg pe varianta Copenhaga merge mai departe !

Kukesi – Wolfsburg

Pentru cel de-al doilea meci am decis sa aleg partida dintre Kukesi si Wolfsburg, meci ce conteaza pentru sferturile de finala a calificarilor in grupele Europa League !

Diferenta de valoare este una foarte clara intre cele doua echipe si nu cred ca astazi vom avea parte de vreo surpriza. Kukesi este o echipa mica, ce vine dintr-un campionat mic si neinsemnat. De cealalta parte, Wolfsburg este o echipa foarte incomoda din Bundesliga si toata lumea stie de ce sunt in stare.

Nu cred ca nemtii se vor complica prea mult si ma astept sa isi faca treaba inca din startul partidei. Cota pentru minim trei reusite nu este una foarte mare, dar eu cred ca va iesi destul de usor, asa ca o adaugam pe bilet !

Leave a Comment:

Open

Close