Proiect pariuri ”Ban pe ban” – Ion Dan: 17.12.2020

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 12/18
Unitati: 771

Pana asteptam rezultatele finale de miercuri, haideti sa nu stam degeaba si sa ne facem temele pentru urmatoarea zi. Oferta de Joi este una foarte dificila, chiar daca regasim cateva nume mari din fotbalul european, deoarece este dominat de partide de cupa. Sper ca am ales bine cele doua meciuri prezentate mai jos si speram din nou la profit !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + BILETUL ZILEI de Joi, 17 Decembrie !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Braga – Estoril

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Braga si Estoril, meci ce conteaza pentru sferturile de finala din Cupa Portugaliei !

Braga pleaca cu prima sansa la victorie si la calificarea in urmatorul tur si aici sunt total de acord cu bookmakerii. Este clar ca echipa gazda este mult mai puternica si valoroasa decat adversarul sau din aceasta seara si ma astept sa nu isi complice deloc existenta. Braga este foarte activa in acest sezon si se lupta in trei competitii: campionat (acolo unde este pe locul 4, la doar 5 puncte in spatele liderului), Europa League (au reusit calificarea in primavara europeana) si Cupa Portugaliei !

De cealalta parte, Estoril conduce suprematia in Liga 2 Portugal, dar chiar si asa, ramane o formatie de liga a 2-a. Este o adevarata performanta pentru ei ca au ajuns pana in acest tur si cred ca se vor bucura la maxim de o asemenea partida. Astazi merg pe mana celor de la Braga, deoarece nu ii vad sa scape calificarea printre degete !

Roma – Torino

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Roma si Torino, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Italia: Serie A !

Roma se claseaza in acest moment pe locul 6 in campionat, loc ce permite calificarea in noua competitie formata de catre UEFA : Europa Conference League ! Nu cred ca acesta este obiectivul romanilor si cu siguranta vor urca cel putin un loc sau doua pana la finalul sezonului. In acest moment ei trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a nu se pierde de podium, iar astazi are un meci accesibil, iar orice rezultat inafara de victorie ar insemna un esec pentru ei.

De cealalta parte, Torino nu se simte deloc bine in acest sezon. Dupa 11 etape scurse, acestia au obtinut doar 6 puncte si se afla in acel trio de pe ultimele 3 pozitii ale clasamentului. Daca nu vor schimba ceva repede in aceasta iarna, ii asteapta un sezon de cosmar, dar pana la ora meciului nu vad cu ce ar putea sa vina. Mizez pe o victorie a celor de la Roma, iar cota este una chiar buna pentru ce avem la ora actuala !

Proiect Pariuri: 17.12.2020

Bilet Cota 2 12

Leave a Comment: